Wpis z mikrobloga

Czesc!

Jestem w trakcie pisania pracy inzynierskiej, o temacie podanym ponizej. Czy może ktos polecic jakies ksiazki?

Mam tez pytanie, co poprzez to rozumiec?
Temat przewodni pracy to wdrożenie systemu telematycznego transics w firmie logistycznej.

Ponizszy temat dotyczy teorii, a przekazywanie informacji w logistyce to bardzo rozlegly temat
Mozna to interpretowac na wiele sposobow, dlatego wydaje mi sie, ze jako przekaz informacji mozemy podciagnac np. napisanie maila, informacja zwrotna z systemu gps gdzie jest kierowca, przekaz danych z jakiegos systemu produkcyjnego w firmie, dane z jakiegos systemu erp itp. Ma ktos pomysl jak to ugryzc?

Nie wiem jak to otagowac sr

Technologie informatyczne wspierające i integrujące przepływ informacji w łańcuchu dostaw

#informatyka #studbaza #logistyka
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@passage Haczyk jest taki, ze system jest juz wdrozony, temat to wdrożenie tego systemu, ale na konkretnym przykladzie. To jest globalna firma tak wiec nie tym sie martwie. Praktyka jest w aktach, bedzie teoretyczne wdrożenie wdrożonego juz systemu :D Najpierw mam napisac teorie i ma to byc kilka stron o tych przepływach. Zastanawiam sie, czy wszystko "podciagnac" pod temat glowny i wlasnie pisac np o informacji spedytor-kierowca, czy same ogolniki i
  • Odpowiedz