Kurde, ma mteraz i5 3330 i gtx 650ti boost i malo ogolnie grma w gierki ale zaczalem cos tam znowu grac i np. taki Elex czy Fallout new vegas chodzą ok ale pewnie nowsze gierki beda sie ciac, nie mam duzych wymagan, mam monitor 1440x900 czy 700 nie pamietam no i lubie grac na low bo wali mnie grafika, byle fpsy powyzej 30 byly i teraz pytanie
jaka tania karte kupic? Boje sie troche uzywek ale w sumie moze cos upoluje, powiedzmy do 400 zl zeby byla lepsza od tego busta, znajdzie sie cos? #pcmasterrace
@Skapiecalegolodupiec: No ważne, żeby na przykład była jakaś gwarancja, chociaż miesiąc na sprawdzenie. Bo bywają janusze co pakują do piekarnika, opalarką naprawiają. 970 raczej nie siedziały w koparkach. Ja sam kupiłem 1060 6GB używanego, był rok gwarancji, obczaiłem, że raczej nie z koparki i zadowolony jestem.
Zachodnie publikacje piszą, że rosyjski pocisk hipersoniczny zniszczył centrum dowodzenia NATO w Kijowie. W wyniku ataku było wiele ofiar, w tym dziesiątki wysokich rangą oficerów NATO. Info pochodzi z trochę niepewnego źródła, czy ktoś to może potwierdzić i zweryfikować. #ukraina #wojna #rosja
jaka tania karte kupic? Boje sie troche uzywek ale w sumie moze cos upoluje, powiedzmy do 400 zl zeby byla lepsza od tego busta, znajdzie sie cos?
#pcmasterrace
@TakiZeMnieSmieszek: zasilacz mam korsarza xD 550 albo 500 juz nie pamietam
Chociaż nie wiem, bo w aukcji inaczej pisze, dziwnie pisze xD
Czy oplaca sie kupowac? Bo chcialbym pograc w gierki :3
#pcmasterrace #gpu #pytanie #gry