Wpis z mikrobloga

Kurde, ma mteraz i5 3330 i gtx 650ti boost i malo ogolnie grma w gierki ale zaczalem cos tam znowu grac i np. taki Elex czy Fallout new vegas chodzą ok ale pewnie nowsze gierki beda sie ciac, nie mam duzych wymagan, mam monitor 1440x900 czy 700 nie pamietam no i lubie grac na low bo wali mnie grafika, byle fpsy powyzej 30 byly i teraz pytanie

jaka tania karte kupic? Boje sie troche uzywek ale w sumie moze cos upoluje, powiedzmy do 400 zl zeby byla lepsza od tego busta, znajdzie sie cos?
#pcmasterrace
  • 19
@Skapiecalegolodupiec: No ważne, żeby na przykład była jakaś gwarancja, chociaż miesiąc na sprawdzenie. Bo bywają janusze co pakują do piekarnika, opalarką naprawiają. 970 raczej nie siedziały w koparkach. Ja sam kupiłem 1060 6GB używanego, był rok gwarancji, obczaiłem, że raczej nie z koparki i zadowolony jestem.
@Skapiecalegolodupiec: https://allegro.pl/uzytkownik/Kisila?bmatch=baseline-var-cl-n-dict4-eyesa-bp-uni-1-5-0619 może z tym się umów, sprawdźcie u Ciebie przy herbacie, włączcie testy obciążeniowe karty żeby wiedzieć czy się nie wykrzaczy. Raczej nie kłamie, bo nie ma żadnych ocen na allegro, więc możliwe, że to karty z jego domowych kompów. Oczywiście 970tka dużo lepsza od tej 1050.

Chociaż nie wiem, bo w aukcji inaczej pisze, dziwnie pisze xD