Wpis z mikrobloga

• 1
Mireczki z #gothic co lepiej stary czy sekty? W nowym już się ograłem i nie wiem ktore wybrać xd
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@kRpt to pytanie numer dwa. Opłaca mi się iść w maga od razu? Pamiętam że jak x lat temu grałem strażnikiem to kosiłem wszystko bez wyjatku. O wiele bardziej jest mag wymagający na początku?
  • Odpowiedz
  • 0
@Gymski G1 jest łatwy, punktów nauki dużo. Zanim zostaniesz magiem to możesz sobie podbić siłe i 1h. A jak magiem zostaniesz no to masz runy do tego więc żaden problem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gymski nie, bo magiem i tak zostajesz dopiero w drugim rozdziale. Na początku najlepiej podbić sobie siłę do około 50 żeby mieć jakąś porządna broń, a resztę punktów nauki można sobie zostawić na potem. A co do tego czy jest wymagający - na początku jest zdecydowanie trochę trudniej, bo czary zadają po prostu niskie obrażenia w stosunku do tego co moglibyśmy uzyskać pakując wszystko np. w sile.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@H4LC1K ale ja wiem że nie zostaje nim od razu. Ja grałem. Tę grę xD pytam tylko czy lepiej iść w straznika czy maga, i tak, wiem że mam drugi taki wybór przy dołączaniu do nowego
  • Odpowiedz
@Gymski: no to już jak wolisz, pytanie czy jest sens przerzucać się nagle w połowie gry z jednego stylu na drugi, moim zdaniem trochę bez sensu. Co do punktów nauki jest ich w G1 sporo, ale pamiętaj, że każdy krąg magii trochę PN kosztuje, a i manę wypada mieć na przyzwoitym poziomie, żeby grało się przyjemnie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@H4LC1K dobra to ciul lecę strażnikiem. A pytanie. Myślisz że grając tylko na klawiaturze (no że nie mogę sobie lepiej kamery obracać) dam radę wyciąć te ogary na drodze do kamiennej twierdzy i zgarnąć ten młot?
  • Odpowiedz