Aktywne Wpisy

Grooveer +9
Ktoś mi napisał, że Rosja może poświęcić 8 mln swoich ludzi do wojny na Ukrainie. Jeśli założyłymy, że Rosja traci faktycznie tysiąc ludzi dziennie to miesięcznie daje to 30 tys. a rocznie 360 tys. 8 mln podzielić przez 360 tys. daje 22 lata wojny. Ciekawe czy UA będzie miała ludzi by bronić się tyle lat?
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina

Ustrojstwo +27
Nauczycielka molestowała uczniów #pedofilia

Grubas przez lata sie zaniedbywal. W koncu wzial sie za siebie. Bławooo! Wzor do nasladowania influenser, obiekt podziwu.
Alkoholik/narkoman lata niszczyl zdrowie, byl wrzodem na dupie spoleczenstwa. Przestal. Bławoo. Alez twardy charakter.
Przestepca pol zycia dorabial sie na krzywdzie innych. Przestal. Bławoo. Wyszedl na prosta, przykladny obywatel. Zmienil sie
Itd itp, przykladow mozna mnozyc ale wniosek jest prosty i smutny.
Zamiast zachwycac sie i dopingowac degeneratow, przez lata prowadzacych dysfunkcyjny zywot, zacznijcie gratulowac i wspierac tych normalnych. Ktorzy nie potrzebowali x lat na dojscie do wniosku, ze bicie zony,olewanie dzieci czy 10 big makow a drugie sniadanie to nie najlepszy pomysl.
Idz jeden z drugim do ojca i pogratuluj mi, ze przez 20 lat dymal na to zeby ci bylo dobrze. Zmeczony po robocie mial checi zeby wyjsc na rower, zabrac na wycieczke, pogadac. Tez mu bedzie milo.
No autentycznie mnie wpienil ten wpis, ehh.
##!$%@? #niewiemjaktootagowac #alkoholizm #truestory
Niektórzy stopaja po twardym gruncie zdarzy się że
Wiesz jak mam Ci przytoczyć żebyś zrouzmial? Wiesz jak działają ruchome piaski? Wyglądają jak inny piasek ale jak w nie wpadniesz to wciągają nawet nie zorietujesz się kiedy.
Zawsze możesz być pogrozony w jednej sytuacji, porażce życiowej ktos Cie poczęstuje heroina i masz.
Jakby sarna wiedziała że ja auto walnie to też by się na drogę nie wpieprzala, czasem się wpadnie i
Łk 15:
Kto z was, mając sto owiec, nie zostawi dziewięćdziesięciu dziewięciu i nie szuka jednej, zaginionej na pustkowiu, tak długo, aż ją znajdzie? 5 A znalazłszy, kładzie ją na swoje ramiona i z radością 6 wraca do domu! Zaprasza wtedy przyjaciół oraz sąsiadów i mówi: „Cieszcie
Zbliżali się do Jezusa wszyscy celnicy i grzesznicy, aby Go słuchać. Na to szemrali faryzeusze i uczeni w Piśmie: "Ten przyjmuje grzeszników i jada z nimi". Opowiedział im wtedy następującą przypowieść: "Któż z was, gdy ma sto owiec, a zgubi jedną z nich, nie zostawia dziewięćdziesięciu dziewięciu na pustyni i nie idzie za zgubioną, aż ją znajdzie? A gdy ją znajdzie, bierze z radością na ramiona i