Wpis z mikrobloga

Mireczki z tagu #testowanieoprogramowania #testowanie #testing #istqb polecacie jeszcze jakieś materiały do egzaminu poziomu podstawowego (foundation level) oprócz pdfów do pobrania ze strony sjsi? Za dwa tygodnie mam egzamin, zdążyłem przeczytać sylabus z 2018 i zrobić jeden test i 22/40. Wystarczy przerobienie 3 przykładowych egzaminów z strony sjsi + przeczytanie sylabusa z 2011 by zdać czy są jeszcze jakieś ciekawe artykuły czy coś w necie?
  • 30
@katarzynkaN: @mieczyslawIIIfaza: po egzaminie, ciężki był. Podchwytliwe pytania i dużo pytań gdzie masz np. 5 zdań i wybierz prawidłowe odpowiedzi opisujące daną definicje. No i nie wiem czy zdałem, dowiem się za tydzień. :D W ogóle nie wiem czy nie dostałem w końcu sylabusa z 2018 (chciałem 2011) bo jako jedna z odpowiedzi miałem analizę dwupunktową wartości brzegowych. A, no i nie byłem wpisany na sylabus 2011 na liście no
@bb-8: Siema ja tez pisalem wczoraj , myslalem ze poziom trudnosci bedzie chociaz troche zblizony do pytan probnych , przerobilem probynch pytan z 1,5k , przerabialem 300 pytan z wynikiem 80 % , a na egzaminie nic z tego mi sie nie przydało xD , takze masakra , ale coz moze ustrzelilem na styk :D