Wpis z mikrobloga

Witam po kolejnym banie, ten serwis ewidentnie piętnuje mizoginów a wolność słowa jest tylko wtedy kiedy jest się lewakiem. Pozdrawiam też wspaniałego człowieka który zgłaszał każdy KAŻDY mój post. Pozdrawiam też moderację która była zgodna ze wszystkimi zgłoszeniami mimo że nie było w niej ani grama nienawiści oprócz nienawiści do p0lek ale jak sami wiecie, szkalowanie p0lek to nie tylko przyjemność ale i nasz obowiązek. Jak Bóg da będę kontynuował swoją misję jaka jest ujawnianie prawd o bestialskich witaminkach/spermiarzach i n0rmikach o to słowo przegrywa
#przegryw
#mizoginia
#gownowpis
  • 31
@HarrsonDW: spokojnie, rok dwa i zobaczysz że nie warto że wyścig o cipę to wyścig po szybszą pętle na szyję. Zajmij się czymś lepszym, znajdz hobby i rób to. Może dojdziesz do tego momentu w którym ja jestem że nawet nie trzaskam gremlina tylko zanurzam się w hobby
@Thachi: Jak mogę być failed normie mając niski wzrost i paskudną mordę? xD W życiu na żadnej imprezie nie byłem tylko po prostu jestem otwarty na ludzi i jakoś nie potrafię być chamski czy zły na kogoś
@Thachi: Tak to jest naprawdę fajne ale czasami się dziwnie czuję kiedy takie oskarki w klasie mówią jaka ta impreza była zajebista, jak się #!$%@? i te dziewczyny które chichoczą jak oni o tym mówią zapatrzone w nich