Aktywne Wpisy
Lambo994 +172
Największa beka z tych co się plują, że kraje mające w przeszłości masę kolonii mają murzynów w swoich reprezentacjach. Jak w ogóle mogą grać dla Francji albo Anglii skoro są czarni? Czyli jesteś np. takim Mekambe. Urodziłeś się we Francji, jesteś wychowankiem PSG i przez wiele lat grasz w Paryżu jako najlepszy zawodnik klubu. Zdobywasz Mistrzostwo i Wicemistrzostwo Świata z reprezentacją narodową Francji. Jesteś wizytówką kraju i jego stolicy na całym świecie
Manfakk +206
Mogłoby się wydawać że porażka z Holandią odbiera nam szanse na awans. Nic bardziej mylnego, powiedziałbym nawet że na spokojnie wyjdziemy z grupy i to z DRUGIEGO miejsca.
Jutro Francja gładko wygrywa z Austrią, podejrzewam że 3:0, prawdopodobnie po hattricku Żółwia.
W następnej kolejne ogrywamy podłamaną po kompromitacji z Francją Austrię 2:0.
Francja natomiast rozbija Holandię która w meczu z nami pokazała że nie ma za wiele do zaoferowania.
W ostatniej kolejce
Jutro Francja gładko wygrywa z Austrią, podejrzewam że 3:0, prawdopodobnie po hattricku Żółwia.
W następnej kolejne ogrywamy podłamaną po kompromitacji z Francją Austrię 2:0.
Francja natomiast rozbija Holandię która w meczu z nami pokazała że nie ma za wiele do zaoferowania.
W ostatniej kolejce
#bekazpisu
@admiral88: też chciałbym źródło, ale czy to nie jest oczywiste? Myślisz, że firmy paliwowe z dobroci serca wzięły na siebie tę opłatę, żeby ulżyć klientom? Przeciez to jest pewne w 100%. Źródła od tych firm raczej nie zobaczysz bo chyba
Szybki google search nie daje mi jednoznacznych dowodow.
@Sarza01: ale jedyne co to udowadnia to ze ceny paliwa poszly w gore. Cena barylki zalezy od tak wielu czynnikow ze spychanie tego do
Musisz sobie wymyślić inne wytłumaczenie.
A jak w ciągu najbliższych kilku lat zacznie tanieć dolar i ropa drożeć do 100$ za baryłkę to dopiero zobaczymy drogie paliwa.
Tak jak mowie, domyslac sie mozemy wszystkiego i czego chcemy ale jesli mam sobie wyrabiac opinie na jakis temat to chce ja sobie wyrobic na faktach.
Co poszło nie tak?!
@admiral88: Czekaj bo tu zabrnąłeś nieźle. Wg Ciebie jest możliwość, że państwo płaci firmie za to, że nowego podatku nie przerzuci na klientów.
Przecież jest to tak nielogiczne, że aż niemożliwe. Bardziej prawdopodobna jest walka dwóch papieży na najbliższym fame mma
Nielogiczne- tak, niemożliwe- nie wiem, dlatego potrzebuje dowodow na cokolwiek bo aktualnie moje twierdzenie ze panstwo zaplacilo inaczej
@admiral88: ok załóżmy, że tak było i państwowe koncerny otrzymały w ten sposób zapłatę (chociaż nie trzyma się to kupy kompletnie). Pytanie: dlaczego paliwo mają w takiej samej cenie jak zagraniczne?
@admiral88: XDDDD
Zdejmij zaślepki z oczu, to coś dostrzeżesz.
Znalezisko:
https://www.wykop.pl/link/5033135/kierowcy-jednak-placa-oplate-emisyjna/