FlixBus Kupujesz rezerwację miejsca z przodu z dodatkowym miejscem na nogi - 2 zł.
Wysł#!$%@? awantury baby śpiącej na Twoim miejscu - bezcenne.
Argumenty typu: - Siedzi tu od początku i nie było problemu - Ona za darmo nie jedzie - jest pan dziecinny że chce pan miejsce przy szybie #flixbus #polskibus #podrozujzwykopem
@prlw123: A co tu rozumieć? Jak w Hiszpanii jakiś #!$%@? makak rzuca w drugiego makaka gownem albo turyście proboje ukraść telefon to tez tego makaka probojesz zrozumieć, poznać jego motywacje?
No ta „kobieta” omyłkowo uznana przez kogoś za człowieka zasługującego na pesel i dowód osobisty, nie różni sie za wiele od takiego makaka po prostu #!$%@? ją tak samo jak zwykłą małpę ¯\(ツ)/¯
@Rzeznikdrzew: wsiadamy do pociagu w 6 osob. Mamy miejscowki na caly przedział. Przy oknie siedzi baba. Koleżanka do niej kulturalnie, ze przeprasza ale to jej miejsce. Na to baba: "no i niby ja mam sie przesiasc??!!" Do dziś pamietam mine kolezanki, ktora z bananem na twarzy i odrzekła "heh, no raczej".
A ja zarazerwowalem sobie miejsca I dostałem maila, ze jednak w strefie bezpłatnych miejsc bede siedział :/ I czemu tak się stało? Będzie więcej ludzi niż dostępnych miejsc, ze rezerwować nie można czy co xd
@Rzeznikdrzew: Ja zawsze wyganiam z miejsca i mi wisi ból dupy takiej osoby czy to flixbus czy pociąg, tak samo jakbym sobie kupił miejsce obok siebie żeby siedzieć sam to też by nikt nie usiadł. Płace wymagam i mam #!$%@?, taka tępa #!$%@? nie zadała sobie tyle trudu żeby znaleźć swoje miejsce z biletu jak wsiadała to niech teraz lata po autobusie i szuka. ( ͡°͜ʖ͡
@Rzeznikdrzew: O ile we Flixbusie jeszcze nie miałem problemów, tak notorycznie zdarza się to w Intercity. Choćby był zarezerwowany cały przedział, i tak ktoś usiądzie i będzie się awanturował.
@Rzeznikdrzew: najlepsze to są busy jeżdżące na 100 km trasach gdzie można zarezerwować sobie miejsce siedzące i stanie obok taka locha bez rezerwacji i myśli że dżentelmen jej ustąpi miejsca a sam będzie stał 1,5h xDD
@Liwiia: wprowadzono żeby był jakikolwiek ład i porzadek a to że ludzie się żrą wynika z debilizmu ludzi nie potrafiących usadzić dupy na swoim miejscu
@idomeneo: ja #!$%@? jak ja nienawidze tego kraju xD wszedzie chamstwo ale jak nie jestes chamski to Cie wydymaja xD nienawidze tego kraju i polakow smierdzacych
@exoone: W pociągach jest to utrudnienie dla osób, które chcą podróżować z kimś i może już nie być dwóch miejsc obok siebie Natomiast w wyż.wym. Flixbusie jest tak, że numer siedzenia otrzymują osoby, które za to zapłaciły, a reszta siada na chybił trafił, bo żadnego numeru nie ma, wiec nie wiem gdzie tu ład i porzadek
@Rzeznikdrzew: jeździłem kiedyś flixbusem dość często niestety. Praktycznie za każdym razem musiałem kogoś wywalać z mojego miejsca. Oczywiście, właśnie z tego z dodatkowym miejscem na nogi. Raz musiałem aż iść po kierowcę, bo do gościa nic nie docierało.
@Rzeznikdrzew: w PKS nie było numerowanych miejscówek, a starsi ludzie mają dalej PKS w głowach ( ͡°͜ʖ͡°) pamiętam sytuację, gdy tak z 10 lat temu wrocławski PKS zaczął drukować na biletach numery miejsc. Cholera wie po co. Nikt na to nie zwracał uwagi. Najlepsze było to, że w przeddzień większych świąt typu Wielkanoc biletów szło więcej niż miejsc i ludzie musieli stać. No i
Kupujesz rezerwację miejsca z przodu z dodatkowym miejscem na nogi - 2 zł.
Wysł#!$%@? awantury baby śpiącej na Twoim miejscu - bezcenne.
Argumenty typu:
- Siedzi tu od początku i nie było problemu
- Ona za darmo nie jedzie
- jest pan dziecinny że chce pan miejsce przy szybie
#flixbus #polskibus #podrozujzwykopem
@terwer358: Głupota. Większość przypadków to
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast w wyż.wym. Flixbusie jest tak, że numer siedzenia otrzymują osoby, które za to zapłaciły, a reszta siada na chybił trafił, bo żadnego numeru nie ma, wiec nie wiem gdzie tu ład i porzadek