Oglądałem chwilę ten Shore, bo nazwa z YouTube nie ma nic wspólnego, bo to grupka streamerow którzy myślą że tworzą cały YouTube. Powiem tak nic się nie zmieniło w stosunku do poprzednich części. Bardzo zawiodłem się na Amadeuszu za bardzo zaczął gwiazdorzyc, tylko dlatego że przytulił trochę pieniędzy i wydaje mu się że jest nie wiadomo kim, chwali się laczkami haha śmieszne. Adam też niby boss a nikt go nie słucha wyjebka. Jak mam być szczery to moim zdaniem faktycznie jeden wielki chłam. Dziwię się że ludzie wysyłają im donejty, im o to chodzi nie interesują ich widzowie tylko hajs się musi zgadzać. Druga sprawa to to że oni nie potrafią się zjednoczyć, powstały grupki. Jeden wielki niewypał. #youtubeshore #patostreamy
Adam też niby boss a nikt go nie słucha wyjebka. Jak mam być szczery to moim zdaniem faktycznie jeden wielki chłam. Dziwię się że ludzie wysyłają im donejty, im o to chodzi nie interesują ich widzowie tylko hajs się musi zgadzać. Druga sprawa to to że oni nie potrafią się zjednoczyć, powstały grupki. Jeden wielki niewypał.
#youtubeshore #patostreamy