Wpis z mikrobloga

Ehh... Teraz widzę te wszystkie wyniki matur i żałuję że posłuchałem rodziców. Po maturze chciałem iść na montaż filmowy, ale gdzie ty bedziesz na taki kierunek szedł zostań na wsi i daj se spokój. Powiedzieli mi żebym startował na policjanta no i ok, poszedłem zdałem test ogólny i sprawnościowy i przyszedł czas na psychologiczny. No i tu się okazało że jaki jestem #przegryw . Nie wiem na co liczyłem ale się za bardzo otworzyłem i wyszła moja #fobiaspoleczna więc nie zdałem i dałem sobie spokój. Teraz siedzę na #bezrobocie bo się do niczego nie nadaję a fobia jeszcze bardziej się pogorszyła.
  • 11
@radson28: no to rzeczywiście powód do porzucenia zamiłowań, bo mu zapał minął. Bywa. Jak teraz zacznie się przyzwyczajać do takiego podejścia, że raz cos nie pykłu i hui, to za 10 lat będzie mówił po imieniu do pająków w sqojej piwnicy.
@jazzu2: nie #!$%@?, tylko ruszaj dupę i się ogarniaj.
@jazzu2: jeny i co z tego? Weż mnie nie #!$%@?, tylko zasuwaj do roboty, bo do ciebię wstanę!
Strudzony życiem. Zamiast się ze soba pieścić i szukać głaskania po główce na portalu ze #!$%@?, to się wbijaja do jakiejś grupy filmowej na FB i zasuwaj, akurat sezon jest w pełni i wszyscy szukają wszystkich do roboty. #!$%@? ze 2-3 etiudy za grosze z jakimiś studenciakami, ot tak, dla treningu, zamiast siedzieć