Wpis z mikrobloga

Miec rude wlosy i piekns bieluska skore... #!$%@? sie tatuazami jak brudnopis... Profit? Chwila atencji u dwudziestolatkow. Dobra robota Julie.
  • Odpowiedz
#!$%@? sie tatuazami jak brudnopis... Profit? Chwila atencji u dwudziestolatkow. Dobra robota Julie.

@r3pr3z3nt:
Widzę, że posiadłeś wiedzę o guście każdego faceta na ziemi. Jeśli Tobie sie nie podobają to nie znaczy, że wszystkim innym też.

A, no i mam troche więcej lat niż 20 Mesjaszu dobrego wyglądu
  • Odpowiedz
@shitstormer: Mistrzu, wyraziłem swoją opinię, nie jestem mesjaszem, zdaję sobie sprawę z tego, że gusta są różne... Wiem też, że mam prawo do własnego.

Ja też mam trochę więcej niż 20 lat i nie jestem przeciwnikiem tatuażu, o czym może zaświadczyć moja własna skóra.
Ta dziewczyna była piękniejsza bez tatuaży, a w wieku 30 lat będzie wyglądała jak zwykła patokaryna... Takie tatuaże wyglądają fajnie na rozbieranej sesji, ale nie kiedy
  • Odpowiedz
@JuliaMay ja #!$%@?, taka ładna dziewczyna i widać, że młodziutka, nie można już sobie robić ładnych zdjęć bez pokazywania calego ciała i ze wszystkich stron? Xd nie ma już ładnych erotycznych zdjęć, tylko cipsko I dupa wywalona. Akurat tatuaże mi się podobają, ale zdjęcia tylko takie by wszystko pokazać od razu, zero klasy jakiejkolwiek, a laska mogłaby coś bardziej artystycznego zrobić jak ma taką urodę.
  • Odpowiedz