@HateAccount: już #!$%@? się od tych samotnych matek szukając faceta. Jej też pewnie nie jest łatwo być samotną matką i stara się sobie z tym radzić na swój sposób. To że jej ktoś dwa razy (albo raz podwójnie) zalał formę i zostawił nie przekreśla jej z dalszego egzystowania. Jest po prostu głupia że się dała tak zrobić ale i tak znajdzie prędzej czy później kochającego cucka. W opisie nie ma
@HateAccount: tłumaczę na język ludzki karyn: szkam !!! uwaga !!!! szukam betabankomata dla 2 ! powtarzam dla 2 bombelków! oczywiście z mieszkaniem - nie chcę takiego co mieszka u mamusi ! Tylko poważne oferty !
ten tekst o 30+ itd. myślę że też nie wziął się z dupy.
@vladek: podejrzewam, że tylko tacy się łasili na nią i stąd ma ból dupy o to. lub to jest jakiś szyfr na poszukiwanie bogatego, zaradnego z własnym 120 metrowym loftem itp. ( ͡°͜ʖ͡°)
@HateAccount: już #!$%@? się od tych samotnych matek szukając faceta. Jej też pewnie nie jest łatwo być samotną matką i stara się sobie z tym radzić na swój sposób. To że jej ktoś dwa razy (albo raz podwójnie) zalał formę i zostawił nie przekreśla jej z dalszego egzystowania. Jest po prostu głupia że się dała tak zrobić ale i tak znajdzie prędzej czy później kochającego cucka. W opisie nie ma
@HateAccount: Karynisko, które żyje za moje podatki i którego bombelki żyją za moje podatki ma czelność pisać coś o odcinaniu pępowiny, albo o tym, że ktoś coś komuś dał. Przecież ona bez pomocy MOPS-u nie miałaby co do gara włożyć. Lepiej, jak ktoś dostaje kasę od swoich rodziców, niż żeruje na podatnikach udając silną i niezależną. Jej rodzice pewnie gówno dali, bo gówno mieli, ewentualnie mieli, ale nie dali, bo
@vladek: podejrzewam, że tylko tacy się łasili na nią i stąd ma ból dupy o to. lub to jest jakiś szyfr na poszukiwanie bogatego, zaradnego z własnym 120 metrowym loftem itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vrohn Zapytaj czy toleruje mjentkie xD
@HateAccount dla Ciebie nie jest, dla mnie nie jest w pozycji. Ale tak jak pisałem, prędzej czy później znajdzie. I co nam do tego? XD
Obstawiałbym raczej kapustę