Pytanko, rozpierniczyła mi się kompletnie spójność plików gry, przez co wywala mi dziwne błędy podczas uruchomienia gry. Chcę przeinstalować gothica i pytanie, czy save'y są tylko w folderze gothic2/saves i jego skopiowanie potem do nowo zainstalowanej gry nie będzie problemem? #gothic #gothickroniki
@Dziuzeppe: Jeśli save jest uszkodzony to reinstall nic nie da, bardzo polecam zapisywanie gry naprzemiennie na 4-5 save-ach. Ja już mam nauczkę (╯°□°)╯︵┻━┻
@jansztaudynger: Save jest chyba bezpieczny, po prostu chciałem podłączyć lapka do telewizora żeby móc zagrać w gothica na 52 calach. Laptop przełączył się na dedykowaną kartę, a GOthic jest na zintegrowanej. I w tym momencie już anie w te ani we wte. Mam tego typu błąd:
@kRpt: Tak, ale zbyt drastyczna zmiana grafiki gry, jakoś ta oryginalna ma swój klimat. W dodatku zbyt mocno podgrzewała podzespoły, a staram się utrzymać te 80 stopni max.
czy save'y są tylko w folderze gothic2/saves i jego skopiowanie potem do nowo zainstalowanej gry nie będzie problemem?
@Dziuzeppe: Tak, choć nie wiem jak z wersją na Steam. By się upewnić sprawdź datę edycji plików no i sejwy do NK sporo ważą, nawet po kilkadziesiąt mega - jeden.
@renifrey: hejka, tak już działa. Trochę stresu było bo save był uszkodzony i nie szło go odpalić na tym kompie, ale odpalone na kompie u kolegi działało i ten "restored save" zgrany do mnie już zadziałał
#gothic #gothickroniki
źródło: comment_nKhfPlBn1nBM1L0lTpt7wgadanqhNJSH.jpg
Pobierz@Dziuzeppe: Tak, choć nie wiem jak z wersją na Steam. By się upewnić sprawdź datę edycji plików no i sejwy do NK sporo ważą, nawet po kilkadziesiąt mega - jeden.
Działa ?
4 dni ...
Rób nowe