Wpis z mikrobloga

10 tydzień top1 na foxtrocie i... ktoś wyciągnął ciężkie działa. FakeGPS lata za mną i niszczy kotwicę. L6 z przebiegiem 15km. Nie żeby nie było mnie stać na poradzenie sobie z taką przeszkodą, ale trochę chujnia, że ktoś inwestuje czas, a jakaś menda wysyła gównokonto zamiast samemu ruszyć dupę z domu. Pierwsze podejrzenie to smerfy, ale po chwili przemyślenia - równie dobrze może być to żaba albo jakaś p---a, która puszcza mi żabie crossy, bo gra przeciwko własnej frakcji.
Szkoda o tyle, że wciągnąłem w akcję kolejną osobę i poznał moc frakerów (z których ta gra żyje), przyjemność z dalekich podróży i wszystko jak krew w piach... Nosz k----u!
Bo jakaś p-------a nie może się pogodzić, że 83 dniowe konto jest top1.
Jeszcze zawziętość na domówki rozumiem, ale psucia samemu sobie gry (bo wysyłanie alta na fakegps tym jest) już nie.
#ingress
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kamillus: Ja sobie odpuściłem grę na poważnie przy 14 lvlu. Za dużo paliwa, za mało funu. Do tego latający na fejku i wystarczyło. Teraz sobie popykuję w garncarza i nawet sprawia mi przyjemność
  • Odpowiedz
@Kulek1981: no ja do końca miesiąca wbiję 16, anomalia, a potem się zobaczy. Na paliwo mnie stać jeszcze, bardziej martwię się o czas, bo gra wciąga i potrafię dziennie 40km przespacerować, wsiąść w samochód i jechać na akcję :D
  • Odpowiedz
@Kulek1981: ale ekipę lokalną to ja mam. Moment wskoczenia na top1 to od razu się kilka osób odzywa, a potem to już z górki. Kupę ludzi poznaję też na FSach czy MD, a teraz jeszcze XM i NL dojdą.
  • Odpowiedz