Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +355
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
skydancer +205
W pierwszym komentarzu zdjęcie całej góry. Damavand jest wygasłym wulkanem, ale w okolicach szczytu wydobywają się cały czas intensywne siarkowe opary (dymek widoczny tuż poniżej szczytu). Ponoć to właśnie one były przyczyną śmierci owcy/kozy, a suche powietrze i mróz całkiem dobrze ją zakonserwowały.
#iran #podrozujzwykopem #podroze #raindogwdrodze #gory #zdobywajszczytyzwykopem
@guest: faktycznie, pomyłka
@PenetratorAnusa: parę razy się biegło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@easy_rider_: na górę prowadzi kilkanaście tras. Ja wchodziłem od strony południowej, to jest najłatwiejsza trasa, czysto trekkingowa, bez trudności technicznych. Najtrudniej jest ponoć od strony północnej, tam jest konkretna wspinaczka.
@Nowisimulacha: od kilku ładnych lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sodek: to coś się widocznie od tego czasu zmieniło ¯_(ツ)_/¯
Dlatego ta górka mi się podoba, zdechła koza niech sobie leży skoro się tam dostała sama i naturalnie zginęła
Życzę udanych dalszych podbojów
@easy_rider_: pytasz ogólnie o wyjazd do Iranu czy samo wejście na górę?
@Giacomina: pisałem o tym parę miesięcy temu tutaj.