Aktywne Wpisy

GrzegorzPorada +29
Kolejny wysryw na wykopie żeby nie chodzić z "kaszojadami" do restauracji. Jakbym miał słuchać wykopków to zamiast oswajać swoje dziecko z otoczeniem i uczyć pewnych zachowań to zamykałbym dziecko w beczce po kapuście i staczał do piwnicy. #rodzicielstwo

Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym

#xboxone
@mystaloba: Janusz dostanie powiadomienie na maila i zmieni hasło. Bo on ma to u siebie jako domowa na jednym z kont, gra bez logowania na swoim prawdziwym a miśki z allegro (10zl x 20 osób) finansują mu tą możliwość a nawet pozwalają grać w kolejne gry "za darmo".
A teraz jak możesz dzielić się grami/abonamentem z synem: Na swojej konsoli nie musisz nic robić - tam masz swoje konto. Po tym jak nazwałeś go "synkiem", to pewnie
"...powiedz mi, czemu nie mogę po zalogowaniu na swój profil lub syna grać na tym od Janusza z Allegro tylko najpierw muszę zalogować się na Januszowym loginie [koncie] dopiero po wejściu do gry mogę grać [zalogować] jako Ja lub syn?"
P.s. Synek za 2