Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Deska_o0: Człowiek uczy się na błędach, teraz już będę ostrożny xD
@Mrjohnsmith: współlokatorzy porobią pranie to sprawdzimy, ale szczerze to więcej tych kawałków idzie z odessaną wodą.
@JakTamCoTam i nie pocisz się nigdy tak aby przepocic materiał, nigdy się nie slinisz itp? Ja tam wolę spać w czystej pościeli :)

To ciekawe jak często zmieniasz poszewki jak uważasz że kołdry się nie pierze. No i jaki zapach maja twoje poduszki xD
@JakTamCoTam nie wiem czy masz różowa czy nie, ale jeśli masz to szok że jej nie przeszkadza, jeżeli nie masz to przemysl zanim zaprosisz taka na serduszkowanie (XDDDD) albo żyj sobie dalej w przyjaźni z potem i roztocza i ^^
@dorotka-wu: pierwszy raz sie spotykam tak szczerze z takim podejściem xD Nawet u mnie w rodzinie gdzie moja mama ma fioła na punkcie bycia czystym i pachnącym to nigdy czegoś takiego nie było. Ewentualnie wietrzenie na zewnątrz(mieszkam na wsi), jednak jak się regularnie zmienia pościel oraz codziennie myje przed snem to imo nie ma problemu. No były koleżanki, które korzystały z mojej pościeli i nie było problemu nigdy. ( ͡°
@JakTamCoTam u mnie w domu też się nie pralo ale mieliśmy kołdry i poduszki z pierza :) czasem jak śpię gdzieś u kogoś to czuję ten specyficzny zapach. Ja myje się przed snem, ale gdy temperatury są takie jakie są to rano potrafiłam się obudzić z mokrymi włosami, więc w poduszkę też musiał dojść ten zapach :) w sumie to indywidualna sprawa każdego, ale jeżeli można prac i odświeżyć to polecam -
Ja prdl. Zawal mam. Powaznie istnieja ludzie, ktorzy piora tylko poszewki? Jak to mozliwe- kto was tego nauczyl? Normalnie karaluchy pod poduchy. Koldry i poduszki tez sie pierze! Niedobrze mi...