Wpis z mikrobloga

Grający w fife pewnie też interesują się piłką.

Oglądał ktoś ten mecz? Końcówka musiała być zajebista, byłem u Różowej i nie oglądałem. Ktoś orientuje się, czy Hagi to potomek TEGO Hagiego i ten Puskas jakaś rodzina tego chyba znanego Puskasa? Muszę sobie to sprawdzić jak wrócę. Czyżby kolejne złote pokolenie Rumuńskiej piłki? Francja-Rumunia to będzie ciekawy mecz. Sam nie miałem okazji oglądać tych starych gwiazd, bo jestem dość młody, na co wskazuje mój nick.

Lubie takie mistrzostwa, bo na naszych oczach kreuje się pokolenie kolejnych piłkarzy, oglądałem Koree U20 od fazy grupowej, kilka meczów, bo spodobało mi się jak grają i jak się bawią piłką, w tej młodej kadrze jest dwóch/trzech bardzo wyróżniających się na tle swoich rówieśników piłkarzy, rosną nowe Sony. Czasami sobie lubię coś włączyć, szczególnie jak są jakieś mistrzostwa i mam czas, zdarzyło się tak, że włączyłem mecz U20 dla tej potencjalnie mocniejszej reprezentacji żeby zobaczyć czy jakaś młoda gwiazda kreuje się na tych mistrzostwach, a ta druga reprezentacja pokazywała więcej walki i grała lepiej.

#fut
Pobierz Wojtini1996 - Grający w fife pewnie też interesują się piłką. 

Oglądał ktoś ten me...
źródło: comment_k7Z8qV0wsKlD5bGkD45FAruR90RjCDw8.jpg
  • 10
@arko123: @polock: Właśnie słyszałem kiedyś, że jego syn gra w piłkę i całkiem dobrze sobie radzi, ale nie byłem pewny czy to już ten moment, kiedy wchodzi do dorosłej piłki. Za kilka minut wrócę i zobaczę. Szkoda, że nie oglądałem Rumunii od początku, bo Chorwatom też nastrzelali. Mogą być taką Koreą tych mistrzostw.
@Wojtini1996 ja włączyłam właśnie na końcówkę i były niesamowite emocje. Byłam mega zaskoczona postawą Rumunów - przynajmniej w tych ostatnich 15minutach nie odstawali od Anglików. Ale patrząc na liczbę strzałów po jednej i po drugiej stronie to cały mecz musiał być niezły.