Aktywne Wpisy
Itslilianka +2002
wykopki, kupuje paletę zwrotów z Amazon i innych za 2.4k. Siostrzeniec tam pracuje i może ją kupić bez żadnej prowizji.
Zamierzam to sprzedawać detalicznie na olx. Daj plusa, a zawołam Cie do podsumowania ile zarobiłem #inwestycje #pracbaza
Zamierzam to sprzedawać detalicznie na olx. Daj plusa, a zawołam Cie do podsumowania ile zarobiłem #inwestycje #pracbaza
nazwapl +116
Wygraj w Walentynki pobyt dla 2 osób w Zakopanem!
W Walentynki można zakochać się w… nazwa.pl i Zakopanem! Mamy dla Was Voucher na weekendowy pobyt dla 2 osób w Zakopanem. Napiszcie dlaczego lubicie Walentynki, a my wybierzemy najciekawszy komentarz i nagrodzimy zwycięzcę wspomnianym Voucherem.
W naszej zabawie wygrywają wszyscy uczestnicy! Zaplusuj ten wpis, a otrzymasz Voucher na usługę Cloud Backup 25 GB, która umożliwi Ci archiwizowanie Twoich najcenniejszych wspomnień w chmurze
W Walentynki można zakochać się w… nazwa.pl i Zakopanem! Mamy dla Was Voucher na weekendowy pobyt dla 2 osób w Zakopanem. Napiszcie dlaczego lubicie Walentynki, a my wybierzemy najciekawszy komentarz i nagrodzimy zwycięzcę wspomnianym Voucherem.
W naszej zabawie wygrywają wszyscy uczestnicy! Zaplusuj ten wpis, a otrzymasz Voucher na usługę Cloud Backup 25 GB, która umożliwi Ci archiwizowanie Twoich najcenniejszych wspomnień w chmurze
https://www.wykop.pl/ludzie/evilrage/
...ciekawe kiedy użytkownicy TW "Aga" oraz nie to do ciebie, wyłapią nagrody za swoje manipulacje... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa
@MusicURlooking4: OD razu przylazł pod tamto fejkowe znalezisko i zaczął wklejać skrypt, pewnie działają w zmowie
@Poro6niec: tego nie wiem, jednak bordo dla zmyłki dodaje też normalne znaleziska żeby szydło za bardzo nie wystawało z wora a pomarańcza o nie ustalonej płci nawet nie próbuje się kryć po co tu jest, dlatego nie jestem pewien czy te dwie persony byłyby w stanie się w ogóle do gadać a co dopiero mówić o zmowie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)