Aktywne Wpisy
czteryrowery +594
Andrzej_Buzdygan +436
Możecie mówić co chcecie o sieciówkach, ale prawda jest taka, że Decathlon jest jedną z najlepszych sieci sklepów sportowych na świecie. Dzięki niej miliony ludzi odnalazły pasję w sporcie, bo nie byli zatrzymywani przez gatekeeperów w postaci super drogich marek butów do chodzenia po górach ani przez tanie gówniane buty rozwalające się po wejściu w kałużę. Tam można kupić takie buty, na które każdego będzie stać i na dodatek mają dobrą jakość.
A jeśli chodzi o przyczynę powstania odmy, to owszem - zakładam, że jesteś wysokim i szczupłym facetem, tak jak 90% pacjentów z tym #!$%@?. W przypadku pierwotnej samoistnej odmy, najczęściej dochodzi do przerwania płuca w jego szczycie. Podejrzewa się, że z powodu nadmiernego wzrostu w okresie
I teraz ciekawostka - 176 cm wzrostu, 77 kg wagi - także nie jestem szczupłym wysokim gościem - nigdy nie paliłem.
Ja miałem szczęście - skończyło się na tej jednej odmie i jednym skutecznym drenażu 4 lata temu. Ale nadal każdy ból w okolicach klatki, to pierwsza myśl o odmie. Z tym "piętnem" się już żyje do końca życia, niestety.
A Tobie życzę powodzenia. Niestety miałeś mniej szczęścia ode