Wpis z mikrobloga

czy lajw z rozmow na roznych czatach typu gg, czaterie itp i podpuszczanie przegrywów to przestępstwo? planuję podjąć taką działalność, sprawdzić jak mało trzeba by desperat po drugiej stronie zrobił wszystko dla pięknej Julki, a tak naprawde dla zwyklego hehe andrzeja. Były takie i podobne projekty, ale myślę, że tego nigdy za wiele. Ilość ludzi szukających segz na gg jest porażająca, a randomowe rozmowy na omeglach i czateriach wyglądają tak:
-M 31
-elo, mariusz, miło mi
-rozmówca rozłączył się

Zatem malutkie badanko psychologiczne i trochę rozrywki. Czy to legalne? XD

ogarnę sprzęt i się za to zabieram na dniach, jakby ktoś chciał być wołany to plusy, zawołam, eldo

#stulejacontent #przegryw taguje #klaudiusz bo klimat zbliżony, nie gniewaj się łysy z bigbrader
  • 7
@hohohohoho: też można ( ͡° ͜ʖ ͡°) wracając do tematu - omegle normalnie strimują ludzie, więc i z takim czymś nie powinno być problemu chyba? najwyzej ban, warto byo
Nie pamiętam teraz tak z głowy, ale jest przepis mówiący o zakazie udostępniania treści korespondencji. Pamiętam, że admina jednego z for tym pojechali. Pewnie wyszukiwarka Ci pomoże jak wpiszesz ujawnianie treści korespondencji.