Wpis z mikrobloga

Napisałem to dla Sławka na YouTube, ale może Wykopki również będą mieli coś do powiedzenia, dlatego napiszę to również tutaj:

Ej teraz tak szczerze ode mnie. Obejrzałem cały materiał i kurna podoba mnie się to. No oczywiście bez tej wypikowanej cenzury. O co mi chodzi: Nie możesz ich jakoś trzech przekonać, żeby sobie żyli we 3? Przecież ta chata ma wystarczająco miejsca, żeby ich zmieścić. Konon sam opowiadał, że Janek będzie w przyszłości w drugim pokoju spał. Major jest uzależniony i chory psychicznie. Przekonaj jakoś Majora z @Fiodorczuk , że Major najlepiej będzie miał u Konona do końca życia i żeby się szedł leczyć, bo swoje wyro będzie miał i niech nie #!$%@? w kółko o wyprowadzce. Janek raczej faktycznie nie myśli o żadnych akcjach typu przejmowanie domu Konona. Może po prostu ma charakter taki i sam ma problemy w życiu, że pomyślał, że po prostu u Konona przeżyje sobie starość, bo inaczej przeżyłby ją pod mostem. Bo na tym nagraniu mimo oczywistej kłótni to jednak to wygląda na taką typową polską kłótnię ze szwagrem. Czyli po 15 minutach już nikt nie wie o co chodzi, a po godzinie każdy siada do wódki i grilla. Wątpie, czy ktokolwiek zyska na wyprowadzce Majora ze Szkolnej. Co widać było na dzisiejszym lajcie u Konona. Wytłumacz Kononowi i Jankowi, żeby trochę odpuścili Wojtkowi, bo on generuje dla nich trzech 3/4 zainteresowania całym uniwersum, a zainteresowanie na YouTube = kasa z donejtów. Z Majorem we trzech każdy zyska i będzie codziennie jakiś temat do oglądania.. Bez Majora już nie będzie to samo. Wytłumacz to tym dwóm, że po prostu nie każdy musi umieć #!$%@?ć siekierą w drewienka, żeby umieć znaleźć sobie dobry zarobek.
#kononowicz
#suchodolski
#patostreamy
b.....u - Napisałem to dla Sławka na YouTube, ale może Wykopki również będą mieli coś...
  • 40
  • Odpowiedz
@bubukuku: ty nie rozumiesz, suchy chce cala kase ze wszystkich lajtow, wszystkich. dla siebie

i #!$%@?. nie przekonasz go, widzi ze kondon zgarnia kase ktora suchy uwaza za swoja a dodatkowo go knur cisnie o czynsz za mieszkanie pasozytnicze.
a.....m - @bubukuku: ty nie rozumiesz, suchy chce cala kase ze wszystkich lajtow, wsz...
  • Odpowiedz
@bubukuku: Konon to typ przebiegły, labilny emocjonalnie, doszukujący się wszędzie spisku i podstępu. Z takim człowiekiem nie da się wytrzymać na dłuższą metę. Jednak patrząc choćby na to nagranie od Srawka zauważyć można, że to struś wiecznie szuka zwady. Przez nałogi wiecznie chodzi podminowany i wystarczy iskra by się odpalił. Często rzuca się w oczy jak prezydent stara się do niego przemawiać spokojnie, cierpliwym tonem, albo nawet zupełnie ignoruje zaczepki.
  • Odpowiedz
@poteznywroclawianin: Ale z Niemieckim przed erą z Majorem to były same gównożarciki polityczne lub "hehehe co tam słychać panie Kandydacie na Prezydenta Białegostoku". Nikogo to nie będzie interesować, a na pewno nie widowni z Wykopu. Uniwersum zaczęło się dopiero od wprowadzenia Majora.
  • Odpowiedz
@smutny_przerebel: >Konon to typ przebiegły, labilny emocjonalnie, doszukujący się wszędzie spisku i podstępu. Z takim człowiekiem nie da się wytrzymać na dłuższą metę.

Przecież to samo jest ze Strusiem. Tylko, że niewiadomo dlaczego, ale on generuje swoją osobą większość memów, ruchu na nitce, itp. itd. Konon może i ma te swoje jazdy również lecz uwierz mi, że jest mniej interesujący. Przykład? Dzisiejszy lajt.
  • Odpowiedz
@smutny_przerebel: to jest tylko część prawdy.
Konon myślał że będzie miał uległego parobka i będzie mógł nim rządzić, a Strusiowi nie chce się nic robić i pewnie dlatego są te kłótnie.
Jakoś Konon z Rodo się nie kłóci bo Janek wykonuje jego polecenia bez sprzeciwu.
  • Odpowiedz