Aktywne Wpisy
zajsty +552
W 11 kolejce Lewy pakuje 2 gole Realowi Madryt.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#mecz #pilkanozna #laliga #lewygonimessiego
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#mecz #pilkanozna #laliga #lewygonimessiego
rybazryzem85 +103
Lewandowski nawija po hiszpańsku tak jakby grał i mieszkał tam już od kilku lat,a nie od trochę ponad roku.
Trzeba też dodać to że przechodzi z jednego języka na drugi bez żadnego zająknięcia.
Była wypowiedź po hiszpańsku, polsku,w chwili obecnej wypowiada się po angielsku
Brakło tylko wypowiedzi po niemiecku.
#mecz #fcbarcelona
Trzeba też dodać to że przechodzi z jednego języka na drugi bez żadnego zająknięcia.
Była wypowiedź po hiszpańsku, polsku,w chwili obecnej wypowiada się po angielsku
Brakło tylko wypowiedzi po niemiecku.
#mecz #fcbarcelona
Pisząc porażka mam na myśli sytuację, w której sądziliście, że zostaniecie odrzuceni, bo ta osoba nie jest zainteresowana oraz to, że uwazaliscie, że tak czy siak Wam nie wyjdzie z różnych powodów i nieujawnienie uczuć było rozsądniejszym wyjściem.
#pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski
Jak wyżej
@BajerOp: może i tak
@pmub: może jeszcze przyjdzie na Ciebie czas, jak to mówią ;)
@OSH1980: za szybko czyli kiedy? Po kilku spotkaniach? Próbowałeś coś z tym zrobić skoro uważasz, że jest to problem?
A to wiadomo że najlepiej wiedzieć że ktoś też mięta przez rumianek, wtedy nie ma ryzyka :)
Wyraźne znaki to takie że napisze drukowanymi :D
@pmub: czyli że mężczyźni jednak
Co mam z tym zrobić? Mam talent do przyciągania osób z problemami psychicznymi. Niedawno zostałem zghostowany przez 40-latkę, teraz nawiązałem znajomość z 37-latką, parę razy zagadywałem pierwszy, ale
To fakt, z tym jest problem bo kobiety często biorą za oczywiste porozumiewanie się na poziomie domysłów i delikatnych sugestii w relacjach z mężczyznami zapominając, że to tak u Was nie działa. Nie wiem czy Ty to widzisz tam u góry, ale jeszcze żadna dziewczyna nie zaznaczyla, że zawsze mówi o swoich uczuciach. To jest chyba właśnie to, o czym
Komentarz usunięty przez autora