Aktywne Wpisy
Kamileqq +812
JanLaguna +252
Ukraina skarży Polskę do Światowej Organizacji Handlu
Ukraina złożyła w poniedziałek skargi do Światowej Organizacji Handlu (WTO) na Polskę, Węgry i Słowację w związku z przedłużeniem przez te kraje embarga na ukraińskie produkty rolne - poinformowała ukraińska minister gospodarki Julia Swyrydenko w komunikacie.
Moim zdaniem to krótkowzroczna i skandaliczna decyzja Kijowa. W imię interesów oligarchów, Ukraińcy idą na gospodarcze starcie z Polską.
Tego już nie wytłumaczą żadne historie o "walce frakcji" w
Ukraina złożyła w poniedziałek skargi do Światowej Organizacji Handlu (WTO) na Polskę, Węgry i Słowację w związku z przedłużeniem przez te kraje embarga na ukraińskie produkty rolne - poinformowała ukraińska minister gospodarki Julia Swyrydenko w komunikacie.
Moim zdaniem to krótkowzroczna i skandaliczna decyzja Kijowa. W imię interesów oligarchów, Ukraińcy idą na gospodarcze starcie z Polską.
Tego już nie wytłumaczą żadne historie o "walce frakcji" w
#mi9se #xiaomi
@bound: kurde przezroczyste mi się nie podoba :/ jakieś takie czarne matowe bym wziął a najlepiej takie coś a la w iphonach jest takie wycięte na dole tylko że na allegro nigdzie nie widziałem a czekać miesiąc żeby z aliexpress ściągać to #!$%@?
@johnnyMetalowy: aaa, myślałem, że chodzi o coś innego xd