Aktywne Wpisy
KingaM +68
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
ZenujacaDoomerka +238
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
No i w sumie zgodzę się, że jak się nie znasz, to trudno kupić dobre auto używane w PL. No chyba, że od znajomego, rodziny, jak masz pewność, że nie było kombinowane. A u handlarza to bym się bał szczerze mówiąc. Zresztą, większość zadbanych aut od handlarza i
@roksii: no raczej. Jak dla mnie sprawa jest wręcz oczywista. Nidy bym nie pozwolił, żeby jakiś anon z internetu ściągał mi furę z zagranicy. Co innego jak by to był jakiś znajomy dobry, albo ktoś zaufany z rodziny. Bo jak ci auto ściągnie firma pokroju autovendo, to w razie jakiejś wpadki jesteś przynajmniej w tanie od
@roksii: ta najdłuższa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy te dodatkowe czynności są extra płatne, czy wszystko to jest robione w ramach prowizji? Pytam bo chcę mieć
@kawuel: Napisałam wczoraj. Dzisiaj dzwonił pracownik Autovendo. Wypytał mnie o oczekiwania, i takie tam sprawy związane z autem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na tej podstawie mają mi zrobić ofertę. Mam ją dostać z początkiem przyszłego tygodnia. Jak coś podzielę się opinią ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na
@kawuel: Jasne, będę pisała ( ͡° ͜ʖ ͡°) Właśnie przed momentem dostałam ofertę od Autovendo. Na pierwszy rzut oka wydaje się ok, ale wysłałam jeszcze znajomemu mechanikowi, żeby zweryfikował. Jak tylko dostanę jego opinię, na pewno się tu z wami podzielę.
"Chociaż model auta nie do końca zgadzał się z tym co początkowo zamówiłem, to i tak jestem mega zadowolony. Obsługa klienta na mega wysokim poziomie, wszystko od początku do końca było jasne, żadnych niedomówień, czy dodatkowych płatności. Cena auta też całkiem spoko, chociaż na upartego można by znaleźć tańszą opcję, to jednak duże