Wpis z mikrobloga

Potrzebowałabym jakieś opinie o Autovendo. Kusi mnie żeby skorzystać z ich usług, bo z tego co czytałam prowizja jest niewielka, a sama raczej nie będę w stanie kupić dobrego auta używanego. W ogóle się nie orientuję w tym temacie, a nie mam żadnego niebieskiego, który byłby mi w stanie pomóc. Co myślicie? Będę wdzięczna za opinie. #autovendo #opinie
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ogólnie to też jestem niedawno po zakupie i odbioru auta od nich dokładniej dokładniej 14.05.2021r.
Jednym słowem uważam że są to oszuści, obecnie lecą z ilością sprzedanych aut a nie z jakością sprowadzanych aut.
Siedziba ich firmy wygląda jak typowa dziupla nawet nie mają baneru przed wejściem.

Opis obsługi:

Pracują
  • Odpowiedz
A mi się coś wydaje że dzielnie bronicie tej firmy ponieważ sami w niej pracujecie albo wam płacą za obornę?

Mniejsza o większość, na auto czekałem dokaldnie 49 dni, mogli mnie powiadomić że cóż nie stety ale nie dadzą rady mi w tym terminie przygotować auta tak jak należy do wydania i żebym lepiej poczekał jeszcze kilka dni.
Też odbiór miałem proponowany albo w pt 14. 05 albo w pon 17.05 wydaje mi się że skoro porpnują takie terminy to śmiem twierdzić że auto po prostu czeka gotowe do odbioru

Druga sprawa skroo tak dbają o klienta to czemu jak ostatni druciaze na dwa blacho wkręty przykręcili mi tablice rejstarcyjną do kalpy bagarznika. W tych miejscach najprawdopodobniej wyjdzie korozja.
  • Odpowiedz
Ehh, połowa wpisów tutaj jest od jakiejś marnej firmy wystawiającej pozytywne opinie xd
Przecież te wpisy są tak oczywiste... czy Wy tam zatrudniacie gimnazjalistów? (_ )
  • Odpowiedz
@roksii: polecam obczaic te konta które chwalą autovendo w powyższych komentarzach. Wszystkie komentarze jakie piszą dotyczą opini o jakiś usługach i produktach. Jakieś konta reklamowe jak #!$%@? xD przykład @adam-rynkowski i @kaja-ostrowska i @alicja-sikorska wszystko #!$%@? fake opinie. Jak firma korzysta z takich praktyk to chyba anuluje umowę bo coraz mniej jestem przekonany
  • Odpowiedz
@Vegonator: Anuluj, dobrze radzę, albo będziesz miał fart albo usłyszysz jak ja, że można domniemać, że samochód miał szkodę parkingową... Nawet w googlach nie mają wizytówki... Jak potrzeba mogę udostępnić swoją przygodę z nimi łącznie z fotkami
  • Odpowiedz