Aktywne Wpisy
AngiAngel +23
#paryz2024 Trzeba być pedofilem by taką płaską siedemnastkę postrzegać jako obiekt seksualny change my mind
HHokuss +118
Kuś pojechala zasłużenie bo czasy na to wskazuja. Reszta dziewczyn niestety juz ledwo ciagnie i widać spadek formy przez ciagłe kontuzje ktore sa spowdowane wiekiem. Oczywiście, ze instagram prowadzany jak typowe karynsko pokroju fagaty czy innych patoinflunecerek ( troche naciagnałem bo kuś nie ma jak kusić cycem bo ich nie ma) . Wszedzie zdjecia wypinajace dupe i patrzenie sie wzrokiem #!$%@? wie gdzie. Wole taka swobode która jest tutaj krytykowana ale zdjecia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jednym słowem uważam że są to oszuści, obecnie lecą z ilością sprzedanych aut a nie z jakością sprowadzanych aut.
Siedziba ich firmy wygląda jak typowa dziupla nawet nie mają baneru przed wejściem.
Opis obsługi:
Pracują
Komentarz usunięty przez autora
Mniejsza o większość, na auto czekałem dokaldnie 49 dni, mogli mnie powiadomić że cóż nie stety ale nie dadzą rady mi w tym terminie przygotować auta tak jak należy do wydania i żebym lepiej poczekał jeszcze kilka dni.
Też odbiór miałem proponowany albo w pt 14. 05 albo w pon 17.05 wydaje mi się że skoro porpnują takie terminy to śmiem twierdzić że auto po prostu czeka gotowe do odbioru
Druga sprawa skroo tak dbają o klienta to czemu jak ostatni druciaze na dwa blacho wkręty przykręcili mi tablice rejstarcyjną do kalpy bagarznika. W tych miejscach najprawdopodobniej wyjdzie korozja.
Komentarz usunięty przez autora
Przecież te wpisy są tak oczywiste... czy Wy tam zatrudniacie gimnazjalistów? ლ(ಠ_ಠ ლ)