Aktywne Wpisy
mirko_anonim +76
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +153
Komentarz usunięty przez moderatora
Swoją drogą nikomu mieszane związki, oprócz lewaków, się nie podobają. Jak jakiś białas wziął sobie murzynkę to murzyni im źle życzyli. Nie zdradza się swoich. Mogę ci znaleźć to, albo sam sobie poszukaj.
@pyroxar: podobnie biali jak murzyn chce białą, to biali źle życzą. Banda głąbów i tyle. Jak nie będziesz się woził po geccie czy wśród rednecków to każdy ma to w dupie. Natomiast w Europie to w takiej Francji to nie jest coś niezwykłego (czarna/muzułmańska kobieta, biały mężczyzna). Co innego, gdy przyjedziesz do takiej Polski.
Poza tym najczęściej czarnoskórzy katolicy właśnie
Zresztą, nawet jeśli kilka białych więcej by się związało z murzynami to co z
PS: takimi przekazami się manipuluje grupami, zajrzyj
Wolny kraj oznacza, ze
@pyroxar: taką samą konkurencją dla mnie, jak murzyn, jesteś ty.
@pyroxar: xD
@pyroxar: uff łaskawiec
Komentarz usunięty przez autora
Masz wybrakowaną definicje rasizmu. Pod takie coś można podciągnąć nawet przejawy krytyki murzynów (co się dzisiaj właściwie robi, albo mówi się o jakiejś fobii jak zwał tak zwał, zła definicja
@pyroxar: do koszykówki bierze się ludzi, którzy najlepiej się tam sprawdzają. Ich kolor skóry nie ma nic do tego, bo biali także grają w koszykówkę. Mało tego, nawet jak jesteś niski to ci nikt nie broni grać w
Po drugie: po co autochtony mają się rozmnażać?
Po co mam się zabijać? Jest konkurencją, zwiększanie konkurencji jest nierozsądne, możemy poszczycić się równowaga płciową, nie ma sensu jej zaburzać i destabilizować społeczeństwo. Słabe geny i tak wymierają bo jest nadwyżka samców niż samic, zawsze (to możesz sprawdzić w GUS), tu nie
Komentarz usunięty przez autora