Wpis z mikrobloga

#wiadomosci #tvpis zaprezentowały dziś dowody na upadek stolicy pod rządami Trzaskowskiego: przepełnione śmietniki przy bulwarach wiślanych*.
Dowodem na to są zdjęcia, których źródłem jest twitter, a dokładniej użytkownik bogdan607... czyli pracownik TVPis znany z tego, że nie chciał raszować cipy swojej żony...
https://pikio.pl/wp-content/uploads/2018/02/DVau08YXcAAslqz.jpg

#bekazpisu #bekazprawakow #propaganda #neuropa

*dla osób spoza stolycy - od kilku lat brzeg Wisły jest jedną z najbardziej popularnych miejscówek na piwko i weekendowe, wieczorne włóczenie się. Dwa lata temu, za rządów HGW, lewy brzeg Wisły został odpicowany i bez wstydu można go nazywać bulwarami.
FlasH - #wiadomosci #tvpis zaprezentowały dziś dowody na upadek stolicy pod rządami T...

źródło: comment_3DobSegI6o6gZFDhNsAhu6b4ANTq03AL.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I tak na marginesie warto zwrócić uwagę na to, jakie "straszne bydło" na tych bulwarach się bawi.
Buteleczki przy śmietniku poukładane lepiej niż w niejednej Biedronce.
  • Odpowiedz
@FlasH Lech Kaczyński jak był prezydentem wwa sam osobiście jeździł i zbierał śmieci w przepelnionych koszach. Tak było ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@FlasH: ale muszę się zgodzić, bo sam zauważyłem że jedyne o czym Czosnkowski mówi to lgbt, tolerancja, hostele lgbt, tramwaj lgbt.. o metrze nic nie słyszałem, o żłobkach i stadionach tez
  • Odpowiedz
@Kopytko1: Jak oglądasz tvpis, to wcale mnie to nie dziwi... Deklarację LGBT podpisał 3 miesiące temu, a nazwisko Trzaskowski nie pojawia się bez kontekstu LGBT.
  • Odpowiedz