Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
COMBO! 2:05 podczas wywodu pod tytułem "Bende jadł i pił to co Kasandra" grubasowi PĘKA ŻYŁKA że tak na prawdę to jego materiały przekłamują że "ŻRE JAK ŚWINIA OD RANA DO NOCY KURNA CAŁE KORYTO", a wiadomo że to wysrywy o diecie i kulinariach, więc to musi tak wyglądać. Jak zwykle w przypadku pękania dupska, następują ZACINKI WYPOWIADANYCH SŁÓW
Dodatki do JĘZYKA: SKANSELUJE!, TUTEJ; SE; widze jakieś DŻEWNO niby...;
COMBO 4:13 tu ruru ruru inspektor ponton! Wpadł na grubą aferę NA ZAKUPACH! Ktoś w sklepie P---------A proszki. Jak dla mnie to płyny są, ale okej.
4:37 pojawia się nasza nowa dietetyczka, a stara blachara, czyli KASANDRA!
4:57 MIEDZIANY MACGYVER przymierza się do akcji "zapgrejdowania" stołu.
5:32 wyjątkowo CYTRYNA nie jest najbardziej pociesznym elementem wysrywu. Wywód ulańca na temat planowanej diety wygrał wszystko XD
COMBO! 6:37 TAKA SYTUACJA jest, że jakby nie dość było LOKOWANIA wypożyczalni odkryjauto, to łapcie je trzeci wysryw pod rząd. W tle przebija się też standardowa AMFIBIA PONTONA
8:43 następuje sprawdzenie materiału użytego przy wykończeniu kokpitu- MAC MAC MAC
BŁĘDY TECHNICZNE 8:59 wspaniałe przejście z d--y, oczywiście z uciętym początkiem zdania. 11:27 zakończenie wywodu dokładnie takie samo- ucięte
#mocnyvlog #kieleckiulaniec #ussponton