Wpis z mikrobloga

#hive

Taka jedna małą uwaga moje miraski z #kodyodlubiekiedy

Pamiętajcie, że w w Hive kody schodzą w kolejności ich dodadania, to nic, że no 1 lipca kończy sie kod który dziś wprwadziliście, najpierw wykorzysta np. hivewithelena które ma ważność pół roku

Tak więc akcje Hive to majstersztyk, sporo ludzi będzie o tym mówić, sporo osób będzie jeździć, ale też sporo osób które nagromadziły bonusy na kilka miesięcy to je czasem nieświadomie wykorzysta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogółem to jutro mogę zawołać Was do spisu z 100 kodami nawet, możecie mi wysyłać na PW to później zawołam was do wszystkich ;) @FLAC chcesz pomóc? :)
  • 19
  • Odpowiedz
@golon93: zakładam, że wszystkie ;-)

@tkctkc: masz rację jak zawsze prosze pana! jak Ty rto robisz ze nie jestes na liscie do wolania, ani mnie nie obserwujesz ale wszystkie moje wpisy komentujesz:D

@waginator: to prosze oo koooperacje, bo ja żadnego kodu nie bede dodawał do swojego konta bo zwyczaje tego nie zużyję, ale moich mirasków z chęcią zawołam :)

@Mobilik: zapisz się na listę do wołania
  • Odpowiedz
@LubieKiedy: czyli najlepiej mieć osobne konto do tych kodów i wyjeździć tyle ile się da do końca czerwca. ;) Pytanie czy teraz znalezienie naładowanej hulajnogi nie będzie graniczyło z cudem.
  • Odpowiedz
@xEm: a to nie jest tak ze juz teraz ciezko znalezc?:P czasem widze takie wpisy na mirko

w ogóle to Hive nalezy do MyTaxi, które teraz będzie robiło rebranding na FREE NOW. Ruchy są spore, a jeszcze w tym macza palce BMW i Daimler, bardzo bym chciał by zrobili ekspansje na więcej miast :)
  • Odpowiedz