Wpis z mikrobloga

@MirekWyznajeAnonimowo: o agencjach sprowadzających pracowników z polski (np. GAP) słyszałem tylko złe rzeczy i bardzo przykre historie.

Natomiast nie ma nic złego w pomocy z ogarnięciem pokoju. O ile gównorobotę można otrzymać od ręki, to mieszkania nie wynajmiesz w #uk tak łatwo. Zresztą warto mieć cokolwiek na oku przed przylotem, bo bez pracy jakiś czas się przeżyje, ale bez mieszkania to ciężko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@
@Atreyu: zgeneralizowalem tak samo, jak idiota powyzej. znajdziesz pewnie #!$%@? agencje pracy jak i dobre. podobnie z agencjami wynajmujacymi pokoje. akurat sorek powinien w tym temacie zamknac ryj, bo byly na vipok kiedys fotki ze standardem do jakiego lokowal mirkow ktorym 'pomagal'. takze uderz w stol i przylelci sorek ze swoimi madrosciami xD
@MirekWyznajeAnonimowo: były i był to wypadek jednorazowy. Domu się pozbyłem, szkody naprawiłem ludzi przeprosiłem i załatwiłem jak było trzeba. Popełniłem bład z 4 lata temu i trudno, od tego czasu afery nie było i problemów z innymi domami bo o to dbam.

Ale oczywiście chcesz być człowiekiem małostkowym i się czepiać to się czepiaj, ale to tylko pokazuje Twój poziom i totalny brak wiedzy na temat tego co oferuje.

Możesz zobaczyć
@Ziomek420: @sorek: Ja wiem ze w tej angli same obozy,kolchozy ale jak sam napisales o symfoni

"takich firm lepiej unikać. Jeśli ktoś chce ściągać w UK pracownika zza granicy to oznacza iż nie jest tam wystarczająco dobrze by mogli pracować lokalni pracownicy."