Aktywne Wpisy
duron1802 +166
Darthal +27
Wyobrażacie sobie w ogóle leżeć razem z dziewczyną, gdy ona jest przytulona do was, oglądać jakiś film na netfliksie, całować się w między czasie, dotykać, spać razem czując jej ciało obok. To uczucie że ona was kocha, pożąda was, stara się. Przecież to musi być coś zajebistego.
#samotnosc #przegryw
#samotnosc #przegryw
Siemka. Karoline znam z czasów szkoły. Ma brata (nie wiem czy mogę wszystko pisać.)
Jej mama miała dwóch mężów i Pan Czesław (trzeci) nie jest jej ojcem a ojczymem który ją wychowywał. I nie jest to możliwe aby jej ojczym dzwonił do Rafatusa ponieważ kiedy wyszło nagranie jej rodzice nie chcą z nią rozmawiać (wiem od mojej mamy bo się zna z jej mamą) Karolina nie ma żadnej siostry blizniaczki. Kiedyś ubierała się strasznie w szkole się z niej śmiali. I presja rodziców aby została kimś. Współczuję tylko Oskarowi bo strasznie cierpi jaką ma siostrę. Pozdrawiam #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli to prawda, to widać, że Oszczaniec zniszczył życie zarówno swojemu rodzeństwu, jak i cudzemu.
słyszelismy tez ze miala dlugo sponsora ale jak zobaczyl z kim jest to kontakt sie urwał nie wiem czy to prawda -.-
Jak chciała zarobić to mogła w innym mieście gdzie nikt jej nie zna pracować jako roksiara czy na ruskich kamerkach.
Tak to jest jak się myśli tylko o sobie i chce się zemścić za wychowanie pod kloszem