Wpis z mikrobloga

@takasytucja: Ale że niby dlaczego przesadzili? Powinni pokazać dosadniej wszystko. To prawdziwy świat, umierali ratownicy, umierały dzieci, umierała cała zwierzyna leśna, a wy naprawdę przeżywacie psy, które tak czy siak musiały być wybite dla większego dobra?
  • Odpowiedz
@MamutStyle: przestań:( to okrutne było strasznie, grali na emocjach w tym odcinku...zwierzęta, dziecko na końcu. Ja ogólnie twarda jestem na takie sprawy w filmach czy serialach, ale ta scenanie ruszyła mnie mocno. I cały czas się zastanawiam czy serio było aż tak? Aż takie zagrożenie? Serio ludzie nie zabierali zwierząt ze sobą podczas ewakuacji? A potem wiadomo było za późno..tylko śmierć.
  • Odpowiedz
@takasytucja: Pokazali jaki okrutny jest świat. Zwierzaczki też kocham, ale rozumiem dlaczego wszystko musiało zostać wybite. Nie można było ryzykować, wszystko w promieniu kilometrów przyjęło ogromne dawki promieniowania, q zwierzęta tym bardziej.
Nie zabierali nic ze sobą oprócz najpotrzebniejszych rzeczy. Wiem że to naprawdę działa na emocje, w moim przypadku też działało, ale wiem że musieli to robić i przyjmuje to.do wiadomości droga Aniu. :)
  • Odpowiedz
@takasytucja: Mieszkańcy zostawiali psy w swoich mieszkaniach bo przecież mieli tam wrócić. Niestety nie wrócili i część zwierząt skończyła umierając z głodu jak ten pies, którego zmumifikowane zwłoki można było znaleźć w jednym z mieszkań. Leżał tam przez 32 lata aż jacyś wandale chcący zdobyć smycz tego psa na pamiątkę po prostu zniszczyli te zwłoki.
Sweet-Jesus - @takasytucja: Mieszkańcy zostawiali psy w swoich mieszkaniach bo przeci...

źródło: comment_wLTB1jmSJxtlTk3Pwo07OFTf4f0BK5Pt.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz