Aktywne Wpisy
pozpozi +48
#!$%@? jak mnie jakaś baba ładnie mówiąc rozsierdziła. Specjalnie #!$%@? pojechałem do bankomatu w nocy, żeby przypadkiem nie robić długich kolejek. Wypłacam 30 tys. na remont, wiadomo po 4k, taki limit na jedną transakcje. W połowie wypłacania podjechała pod bankomat babeczka yarisem, po dwóch minutach baba do mnie z pretensją, że KOLEJKA JEST XD Mówię, że wypłacam pieniądze na remont i to jeszcze chwilkę potrwa, może jechać do innego bankomatu jeżeli jej
noipmezc +5
jakie lody polecacie? tylko takie ze sklepu a nie zadne na ruchomej gałce
Co poradzić na rozrzutność różowego? Żyjemy na emigracji i zarabiam prawie 4k€ na miesiąc, a mimo to ledwo nam starcza do pierwszego. Zawsze coś musi być, jakiś ciuch, buty czy coś do domu. Rozmowy kończą się na przepraszaniu lub zwieszaniu głowy, a potem znowu to samo. Nie piszcie o rozwodzie, bo mamy dzieci. Myślałem o drugim koncie i przelewaniu jej tam pieniędzy, ale dla mnie to niedorzeczność żebym musiał udzielać kieszonkowe jak dziecku.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Tak właśnie jest z kobietami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Z takimi rzeczami to do terapeuty
Załóż konto, do którego nie będzie miała dostępu w ramach doraźnego rozwiązania problemu. Zakupy żywieniowe róbcie razem.
Zaakceptował: sokytsinolop}
@Antiax: no niestety tak. Nie chce tu podawać szczegółów dlaczego tak jest, ale drugą sprawą jest to, że nie robi nic w tym kierunku. Młodsze dziecko już chodzi od września do przedszkola, mamy czerwiec i dalej sie nic nie zmieniło.
Ten komentarz został dodany przez
I najważniejsze. Musisz z żelazną wola
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeśli to nie bait to jak głupim trzeba być żeby dać komuś dostęp do swoich pieniędzy?