Aktywne Wpisy
Poniedziałek rano. Niechaj energii na resztę tygodnia doda wam widok sensualnej Anki ocierającej się o Alvaro 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
Gran +196
2 lata w trzeźwości, polecam każdemu nawet osobom zdrowym :)
Witam. Skończyłem szkołę średnią i pobieram rentę z faktu iż jeden z moich rodziców zmarł. Renta działa do 25 roku życia o ile się uczę.
Niestety renta pomimo, że jest przydatna zabiera mi możliwość pracy i dorabiania sobie na "legalu" i muszę się ograniczać do budów i innych prac "na czarno" etc.
Teraz mam pytanie, dostałem propozycję wyjazdu za granicę za całkiem fajne pieniądze na miesiąc/dwa i chciałem zapytać czy muszę się rozliczać
z tego, bo chyba nie da się tam dogadać żebym nie przekraczał danej kwoty, a jeżeli przekroczę to mogę mieć zabraną rentę, która na studiach może
być dla mnie bardzo przydatna. Chyba, że na wakacjach ta kwota maksymalna znika ale sam nie wiem, proszę o radę.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Komentarz usunięty przez autora
jak kwestia "kosztów" wyjazdu do wynagrodzenia przy rozliczaniu wygląda? kosztami możesz zagrać jak nikt Ci na rękę nie pójdzie.
to nie jest tak, że jak raz zarobisz za dużo to już ci na amen odetną, po prostu ci każą oddać hajsy za ten okres kiedy zarabiałeś za dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. spłacasz niesłusznie przyznane świadczenia
2. prosisz ich żeby ci odliczali od przyszłych świadczeń