Aktywne Wpisy
tekserew +15
w okresie dojrzewania pojawiło mi sie to cos. Lekarze specjalisci dotad nie wiedza co. Przez rowiesnikow byl obiektem zartow z tego powodu. Moj problem stanowil obrzydzenie przy kontakcie z kobietami. Rodzicow nie bylo stac na prywatne leczenie. Tak o to zostalem #przegryw z mocno zniszczona psychika, bo nikt nie potrafil mnie zaakceptowac z tym czyms. Nie mialem na to zadnego wplywu.
MPWKZB +4
#konfederacja moze tu kos normalny odpowie. Czemu wy popieracie partie, ktorej czesc ludzi wypowiada sie pro rosyjsko i ktora chce wyjsc z UE?
Po ciężkich poszukiwaniach wkoncu udało się kupić działkę pod wymarzony własny dom, idąc za ciosem oraz odkładając trochę gotówki z miesiąca na miesiąc chciałbym uczynić kolejny krok w tym temacie czyli wybrać projekt domu czy macie jakieś spostrzeżenia lub własne doświadczenia czy lepiej jest wybrać gotowy projekt czy zamówić u architekta projekt indywidualny?
Jeśli są tu ludzie z branży i chętnie podzielą się doświadczeniami będę niezmiernie wdzięczny...( ͡° ͜ʖ ͡°)
#projektdomu #dom # budowa #dzialka
Ja bym wybrał projekt indywidualny (i to zrobiłem) chyba, że znalazłbyś IDEALNY gotowiec. W przeciwnym wypadku wydasz 3-4k mniej a i tak to nie będzie to czego szukasz
@ahaw: @davidgm do ciebie...