Wpis z mikrobloga

@KryptoFanatyk masz ty odrobinę RiGCzu? Pod twoim niedorzecznym wpisem umieściłem komentarz o tym że wywołana przez prywatny koncern katastrofa w indyjskim Bhopalu zabił więcej ludzi, a kapitalizm ma po prostu lepszy piar. Usunąłeś mój komentarz i dodałeś mnie na czarną. Zarzucasz temat i oczekujesz że wszyscy Ci przyklasną? żałosne #bekazprawakow #antykapitalizm
BojWhucie - @KryptoFanatyk masz ty odrobinę RiGCzu? Pod twoim niedorzecznym wpisem um...

źródło: comment_4w5QNypkmjlrwpspMhiWrcvgQeLOyd1h.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
@Probz: nie chodzi o ból dupy tylko o możliwość dyskusji. Jeśli nie rozmawia się z innymi prowadzi się monolog który jest pozbawiony jakiegokolwiek merytorycznego sensu. Usunięcie argumentów przeciwnika nie sprawi że stracą one sens
  • Odpowiedz
@KrakenFromKrakenowo >The Vietnam Memorial lists the names of more than 58,000 Americans who died overseas. However, the wall does not document any names of the estimated 2.8 million U.S. vets who were exposed to the poisonous chemical while serving and later died.

To nie był prawdziwy kapitalizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@rzuberbozy: Kapitaliatyczne USA - zostajesz żołnierzem z własnej woli, przysługuje Ci solidna pensja, masz szacunek całego społeczeństwa a jak coś Ci się stanie to rodzina jest zabezpieczona finansowo.

Komunistyczna Korea - Idziesz na wojnę czy zabić Twoja rodzinę 3 pokolenia wstecz?
  • Odpowiedz
@KrakenFromKrakenowo XDDDD a z kim Korea Północna prowadzi wojnę? Oprócz konfliktu granicznego z Południem? Poza tym wiesz, jąka jest historia KRLD? wiesz kto zbombardowal ten kraj do ostatniego budynku a potem zaczęli bombardowac pola?

Tak samo jak w Kambodży? A co do prestiżu żołnierza USA to poczytaj sobie co na ten temat maja do powiedzenia członkowie ich rodzin, a nie #!$%@? głupoty https://www.boredpanda.com/usa-army-serving-stories-memorial-day/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=BPFacebook
  • Odpowiedz
@rzuberbozy: Masz rację. Aktualnie wojny nie prowadzą bo nie są nawet w stanie nakarmić żołnierzy. Co za różnica jaka ma historie? To, że ileś lat temu ja zaorali to usprawiedliwienie tego co tam się dzieje?

Poważnie? Artykuł na podstawie screenów z fb? Chyba nie traktujesz tego poważnie?
  • Odpowiedz
@BojWhucie: To nawet zaskakujące, że wszystkie(i więcej) nieprzyjemne rzeczy, o które kapitaliści oskarżają ZSRR zostały wcześniej zrobione przez liberałów. Wojny, wyzysk, kolonializm, masowe egzekucje, obozy koncentracyjne, wielkie głody. A teraz jeszcze katastrofy przemysłowe.
  • Odpowiedz