@KryptoFanatyk masz ty odrobinę RiGCzu? Pod twoim niedorzecznym wpisem umieściłem komentarz o tym że wywołana przez prywatny koncern katastrofa w indyjskim Bhopalu zabił więcej ludzi, a kapitalizm ma po prostu lepszy piar. Usunąłeś mój komentarz i dodałeś mnie na czarną. Zarzucasz temat i oczekujesz że wszyscy Ci przyklasną? żałosne #bekazprawakow #antykapitalizm
@BojWhucie: @GordonL też stracił komentarz (nt zatoki meksykańskiej) ale tam jeszcze był komentarz do możliwości poznawczych OPa co go chyba zabolało ( ͡°͜ʖ͡°)
@BojWhucie: @Koliat: Biedny, teraz to bardzo mrowi pod kopułą. On nie wie co ma zrobić. To co przeczytał go zniszczyło. Mmsi znowu wejść do swojej durnej bańki informacyjnej.
@Probz: nie chodzi o ból dupy tylko o możliwość dyskusji. Jeśli nie rozmawia się z innymi prowadzi się monolog który jest pozbawiony jakiegokolwiek merytorycznego sensu. Usunięcie argumentów przeciwnika nie sprawi że stracą one sens
@Probz: troszeczkę. Po wuja typ taguje antykapitalizm, mógłby otagować #4konserwy albo #korwin i wszyscy by z zachwytu piali, a plusiki sypałby się jak śnieg na biegunie.
@rzuberbozy: Myślę, że bardziej chodzi o pokazanie systemu władzy i tego jak ludzie są kontrolowani przez państwo. Rozumiem, że ZSRR i Korea Północna to nie jest Twoim zdaniem prawdziwy komunizm?
@KrakenFromKrakenowo >The Vietnam Memorial lists the names of more than 58,000 Americans who died overseas. However, the wall does not document any names of the estimated 2.8 million U.S. vets who were exposed to the poisonous chemical while serving and later died.
To nie był prawdziwy kapitalizm ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜
@rzuberbozy: Kapitaliatyczne USA - zostajesz żołnierzem z własnej woli, przysługuje Ci solidna pensja, masz szacunek całego społeczeństwa a jak coś Ci się stanie to rodzina jest zabezpieczona finansowo.
Komunistyczna Korea - Idziesz na wojnę czy zabić Twoja rodzinę 3 pokolenia wstecz?
@KrakenFromKrakenowo XDDDD a z kim Korea Północna prowadzi wojnę? Oprócz konfliktu granicznego z Południem? Poza tym wiesz, jąka jest historia KRLD? wiesz kto zbombardowal ten kraj do ostatniego budynku a potem zaczęli bombardowac pola?
@rzuberbozy: Masz rację. Aktualnie wojny nie prowadzą bo nie są nawet w stanie nakarmić żołnierzy. Co za różnica jaka ma historie? To, że ileś lat temu ja zaorali to usprawiedliwienie tego co tam się dzieje?
Poważnie? Artykuł na podstawie screenów z fb? Chyba nie traktujesz tego poważnie?
@BojWhucie: To nawet zaskakujące, że wszystkie(i więcej) nieprzyjemne rzeczy, o które kapitaliści oskarżają ZSRR zostały wcześniej zrobione przez liberałów. Wojny, wyzysk, kolonializm, masowe egzekucje, obozy koncentracyjne, wielkie głody. A teraz jeszcze katastrofy przemysłowe.
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
@BojWhucie: o ups mój wymoderowany komentarz też spadł :D
Biedny, teraz to bardzo mrowi pod kopułą. On nie wie co ma zrobić. To co przeczytał go zniszczyło. Mmsi znowu wejść do swojej durnej bańki informacyjnej.
@Probz: troszeczkę. Po wuja typ taguje antykapitalizm, mógłby otagować #4konserwy albo #korwin i wszyscy by z zachwytu piali, a plusiki sypałby się jak śnieg na biegunie.
a najlepszy jest @ChceszPorscheToSieNauczVatWyludzac: wg niego fale tsunami są wywołane globalnym ociepleniem, wyborne - https://www.wykop.pl/wpis/41671517/polecam-kazdemu-z-tagu-antykapitalizm-obejrzec-sob/#comment-146408303
To nie był prawdziwy kapitalizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜
Komunistyczna Korea - Idziesz na wojnę czy zabić Twoja rodzinę 3 pokolenia wstecz?
Tak samo jak w Kambodży? A co do prestiżu żołnierza USA to poczytaj sobie co na ten temat maja do powiedzenia członkowie ich rodzin, a nie #!$%@? głupoty https://www.boredpanda.com/usa-army-serving-stories-memorial-day/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=BPFacebook
Poważnie? Artykuł na podstawie screenów z fb? Chyba nie traktujesz tego poważnie?