Wpis z mikrobloga

#zycietruckera
Ja #!$%@? co za dzień, jadę do centrum Wrocławia z klejamj i zaprawami 20t, #!$%@? się pod jakiś most 30t z kamera i waga, kamera żółta nie była, spodziewać się jakiegoś listu?

Lecimy dalej, dojeżdżam na budowę odziewam się w Kask etc idę do biura A kierownik do mnie że to nie do niego on nic zgłaszane nie miał I mam sobie podwykonawce znaleźć, to latam po budowlancach - 100% Ukraińcy w końcu z jednym się dogadałem że zadzwoni do bosa, po chwili mówią że jak rozladuja auto które stoi na placu to mogę wjezdzac, patrzę na auto A ono dach ma otwarte, pytam ukr czy mają wózek widłowy - nie nie mają ewentualnie rozładunek ręczny 840 worków po 25kg
  • 10
  • Odpowiedz
@mlody025 Leśnica to jak na Środę Śląską, ale mniejsza z tym. Ogólnie możesz być sppkojny, są bardzo małe szanse że coś przyjdzie. Wrocław i okolice są dość specyficzne jeśli chodzi o zakazy i ograniczenia xD
  • Odpowiedz
@mlody025: jeżeli z Bielan to jechaleś Karkonoską (wjazd kolo Auchan, wylatujesz koło BP). Tam jest waga i kamery, ale z tego co wiem to real time, tj podpinają się pod sprzęt i stają na przeciwko BP i tam ściągają. W Polsce nie słyszałem nigdy o tym, żeby ktoś dostał mandat za wagę "na drodze", nie ma chyba takich urządzeń, które mają homologację do wystawienia takiego mandatu. Zawsze zatrzymują i każą się
  • Odpowiedz