Aktywne Wpisy
Chłopiec i jego siostra w 2020r byli ofiarami pedofila, Krzysztofa F., członka PO, jakiegoś tam pełnomocnika do sprawa LGBT itp.
Sprawa wyszła na jaw, facet został skazany. Celem ochrony dzieci sprawa została "wyciszona", tudzież może dużo osób o tym wiedziało, ale po prostu mając na uwadze dobro dzieci - nikt o tym głośno nie mówił, nie latał z tym do mediów - bo co by to miało zmienić oprócz pogorszenia sytuacji dzieci.
Sprawa wyszła na jaw, facet został skazany. Celem ochrony dzieci sprawa została "wyciszona", tudzież może dużo osób o tym wiedziało, ale po prostu mając na uwadze dobro dzieci - nikt o tym głośno nie mówił, nie latał z tym do mediów - bo co by to miało zmienić oprócz pogorszenia sytuacji dzieci.
w_glab_przeszlosci +174
Nic mnie tak nie #!$%@? jak mówienie, że ktoś jest za młody żeby się wypowiedzieć. Albo, że faceci nie mają prawa wypowiadać się w sprawie aborcji. Nikt nie ma monopolu na wolność słowa
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi

Zapraszam do wzięcia udziału w #rozdajo w którym do wygrania są dwa vouchery na bilety do Multikina, na miejsca VIP i Super VIP.
W czwartek zrobiłem identyczne, mirkowi @Niepiotr już kupiłem bilety i odebrał
Warunki:
1. zaplusuj wpis
2. przeczytaj cały wpis
Skąd mam na to pięniądze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zarejestrowałem się w usłudze Monese dostałem 75 zł za to (15 funtów) ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Wy tez możecie te pieniądze uzyskać i sobie nawet wypłacić w bankomacie, przez Prywatną Wiadomość podam kod, który podaje się przy rejestracji.
Poniżej instrukcja:
Monese (konkurencja Revoluta) daje za założenie bezpłatnego konta 15 funtów. Zalet jest wiele do poczytania na ich stronie ale największa jest taka, że otrzymujemy darmową kartę no i te pieniądze jako bonus za rejestrację.
Kolejność jest taka:
1. Rejestracja konta, podanie adresu gdzie maja przysłać kartę (mi przysłali po niecałych dwóch dniach, pomimo, że szacowany to był prawie 2tygodnie).
Ważne by wybrać, że chcesz mieć konto w funtach (jest do wyboru też w euro) ale wtedy dostaniesz 15 euro, zamiast 15 funtów, a wiadomo, w funtach wyjdzie więcej bonusu :)
ważne by podczas rejestracji podać kod który podam przez prywatną wiadomość by nie łamać regulaminu
2. Aktywacja karty i zasilenie (ja to zrobiłem Revolutem)
3. Kupienie sobie coś np. batonika w sklepie płacąc kartą Monese
4. Wpada bonus 15 funtów.
To specjalna promocja okresowa by przyciągnąć nowych użytkowników, do końca maja trzeba tylko zarejestrować konto i spokojnie czekać na kartę i dostaniecie 15 funtów (specjalnie ich zapytałem ;-)
PS Obserwowanie mnie podawja szanse na wygraną (fajna opcja na mirkolos :P)
Aplikacje: Monese: Google Play | Monese AppStore
---
PS Na mój tag #kodyodlubiekiedy wrzucam kody do różnych usług, jesli macie chęć to dołączcie do 700 mirków którzy obserwują :)
lub zapiszcie się na listę kodypromocyjne to będziesz wołany jako pierwszy do każdego fajnego kodu.
#film #kino
We wpisie informuje ze jest sposob by również otrzymać te 15 funtów.
Żeby wziąc udział w losowaniu wystarczy zaplusować wpis. Losowanie odbędzie się przez https://mirkolos.pw/
Piszesz nieprawdę, że trzeba podawać dowód osobisty by założyć konto. Można na kilkanaście różnych sposobów (jak na screenie) a nawet z ich pomocy:
"Podawanie danych osobowych to głupota sama w sobie" - ostatnio dzwoniła do mnie urządniczka bo nie podałem ulicy (bo nei było w systemie podane jako konieczne)
Na pewno nie jestem. ;)
@LubieKiedy: I wysłać skan dowodu w następna studnie, gdzie nie wiadomo co się z nim stanie. BIK to prywatna firma.
Jednak dorzucę coś jeszcze:
Podczas skakania na jednej nodze masz wyrecytować:
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Gandezz: w google wpisac :P bik.pl
Napisz do mnie na priv na kiedy Ci bilety kupić i w jakim mieście ;-)
Gratuluje i pozdrawiam!
Potwierdzenie komisji gier i zakładów :) https://mirkolos.pw/losowanie/41524947