Wpis z mikrobloga

@Miecz12
@Legion616
Przypomniałem aż sobie o Was spod znaleziska sprzed 2 tygodni o rosyjskiej patologii na blokowiskach. Cytując klasyka "cudze chwalicie, swego nie znacie". Jeśli polskich lat 90 nie pamiętacie, to macie bardziej współczesny przykład do podziwiania ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GhostxT: Obiektywnie porównując, to te palące bachory się nie umywają do tamtej video-relacji z tej klatki schodowej z głębi piekieł. :) Akurat gówniarzy chcących poczuć się jak dorosły to znajdziesz wszędzie, w tamtym bloku działo się nieco więcej.
  • Odpowiedz
@Legion616 Skoro już mamy robić porównanie to podsumuję to tak. Przez te ostatnie 20 lat tego typu patologia zaczęła zanikać na polskich osiedlach i to jest fakt bo różnica jest ogromna. Jednak nie zdziwiłbym się gdyby takie widoki jak też te gdzie małolaci łoją alkohol nadal dałoby się zaobserwować w obskurnych częściach polskich miast. Z doświadczenia mogę też jedynie powiedzieć, że patologii jak z tamtego znaleziska to w Rosji nie uświadczyłem, a
  • Odpowiedz
@Legion616 Nie. Sugeruję jedynie, że treści wrzucane w sieć z jakiegoś kraju nie dają podstawy do twierdzenia że tego typu widoki można spotkać na każdym kroku i są one czymś powszechnym. Myślę, że wnioski są takie by zachować jakiś rozsądek zamiast generalizować.
  • Odpowiedz