Wpis z mikrobloga

Jako byly wyborca #korwin w 2015 roku mowie wam wypopki - nie idzcie ta droga. Ja juz na niego na pewno nie zaglosuje, z dwoch powodow:
1. PiS musi przegrac te wybory wiec jedyna alternatywa to KE
2. Korwin razem z zydozerca Braunem, antyaborcjonistka Godek i narodowcami ktorzy najchetniej by wszystko upanstwawiali to jedno wielkie xD

#polityka #wybory
  • 10
  • Odpowiedz
1. PiS musi przegrac te wybory wiec jedyna alternatywa to KE

@Wandsbeker: dlaczego mam posluchac kogos, kto podaje taki mało sensowny argument? Zresztą ja nie zaglosowalbym ani pis ani na po, nawet gdybym nie chcial glosowac na Konfederacje. Nie mam zamiaru uczstniczyc w tej walce kogutów PO&PIS, jak to pieknie Stasiu Michalkiewicz nazywa :) Ty jednak widze, ze masz... Twoja sprawa.
  • Odpowiedz
@Zulf: on nie, ale narodowcy ktorzy sa w konfederacji - juz tak
@PajonkGeniusz: no coz, bedac aktywnym czlonkiem PO (pracowalem w terenie przy wyborach 2007, 2011, i prezydenckie 2010) zdarzylo mi sie spotkac z fizyczna wrecz przemoca ze strony sympatykow PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale pewnie i wsrod popierajacych PO sa takie egzemplarze

@Freza: Ja po prostu uwazam, ze dla dobra wszystkich Polska powinna
  • Odpowiedz
@Wandsbeker: Każdy głos inny niż PiS odbiera poparcie PiS, pierwszy argument z dupy, to nie jest sejm by przejmowac się podziałem mandatów, wystarczy że spadnie im poparcie
  • Odpowiedz
@wodz_mesjasz: no nie bardzo. ''osiagniecia'' PiS:
- wprowadzenie zakazu handlu;
- delikty konstytucyjne;
- pogorszenie relacji ze wszystkimi panstwami oprocz USA i Wegier;
- stopniowe zagarnianie panstwa, stopuje ich wlasciwie tylko to, ze nie maja wiekszosci konstytucyjnej;
- rozdawnictwo socjalne, bardzo szkodliwe w dluzszym okresie;
- zabranie wypracowanych emerytur bylym pracownikom sluzb silowych;

No i do tego fakt, ze rzadza podczas okresu prosperity.
  • Odpowiedz