Aktywne Wpisy
Joxek +153
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +127
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
1. PiS musi przegrac te wybory wiec jedyna alternatywa to KE
2. Korwin razem z zydozerca Braunem, antyaborcjonistka Godek i narodowcami ktorzy najchetniej by wszystko upanstwawiali to jedno wielkie xD
#polityka #wybory
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wandsbeker: dlaczego mam posluchac kogos, kto podaje taki mało sensowny argument? Zresztą ja nie zaglosowalbym ani pis ani na po, nawet gdybym nie chcial glosowac na Konfederacje. Nie mam zamiaru uczstniczyc w tej walce kogutów PO&PIS, jak to pieknie Stasiu Michalkiewicz nazywa :) Ty jednak widze, ze masz... Twoja sprawa.
@PajonkGeniusz: no coz, bedac aktywnym czlonkiem PO (pracowalem w terenie przy wyborach 2007, 2011, i prezydenckie 2010) zdarzylo mi sie spotkac z fizyczna wrecz przemoca ze strony sympatykow PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale pewnie i wsrod popierajacych PO sa takie egzemplarze
@Freza: Ja po prostu uwazam, ze dla dobra wszystkich Polska powinna
- wprowadzenie zakazu handlu;
- delikty konstytucyjne;
- pogorszenie relacji ze wszystkimi panstwami oprocz USA i Wegier;
- stopniowe zagarnianie panstwa, stopuje ich wlasciwie tylko to, ze nie maja wiekszosci konstytucyjnej;
- rozdawnictwo socjalne, bardzo szkodliwe w dluzszym okresie;
- zabranie wypracowanych emerytur bylym pracownikom sluzb silowych;
No i do tego fakt, ze rzadza podczas okresu prosperity.