Wpis z mikrobloga

* BREAKING NEWS *

Sieć sklepów IKEA ogłasza stan alarmowy w swoich działach marketingu!

Po deklaracji jednego z użytkowników wykopu zarząd firmy IKEA wpadł w niezłą panikę.

Nie możemy stracić @videon jako klienta, jego wkład w roczny obrót chcieliśmy inwestować w rozwój specjalnych mebli przeznaczonych do homoseksualnych stosunków płciowych.

Powiedział Jesper Brodin, prezes INKGA holding - właściciela marki. Wstrząsające świadectwo wykopka skomentował również prezes IKEA - Torbjörn Lööf:

Prawicowi homofobowie byli naszym głównym targetem od kilku miesięcy. Liczyliśmy, że kontrowersja przyciągnie ich uwagę i gdy przyjadą wykraść i spalić nasze torby zauważą bogatą ofertę kolekcji Wiosna-Lato 2019. Przeliczyliśmy się, przepraszamy i zdecydowaliśmy, że zmienimy design naszych toreb na Orła w Koronie na tle krzyża i gołej baby. Poza tym przyznajemy, że homoseksualiści są jednak mniejszością i w kolejnym kwartale będziemy promować się głównie dla #przegryw z racji, że to o wiele pewniejszy i szerszy rynek konsumenta.

#4konserwy #heheszki #bekazprawakow #neuropa
j.....e - * BREAKING NEWS *

Sieć sklepów IKEA ogłasza stan alarmowy w swoich dział...

źródło: comment_C0OeV8QGNzkasticzGnuui1fC4MMKOfe.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie masz bladego pojęcia o marketingu i "targetach" takich akcji

@justbreathe: Zapewne, pewnie nie zrozumiałem tego "dowcipu" który spowodował stratę potencjalnego klienta. Ty często piłujesz gałąź na której siedzisz?
  • Odpowiedz
@Grzolsat: Widzę w tym po prostu akcję, gdzie IKEA chce zaznaczyć swoje wsparcie dla ludzi (oraz ich zwolenników), którzy są spychani na margines tylko dlatego, że w małych ograniczonych móżdżkach nie mieści się idea darzenia uczuciem osoby tej samej płci. Oto czym jest ta torba. I kwik prawicowców, którzy uważają, że to homopropaganda mnie zajebiście smuci. Bo w XXI wieku ludzie muszą głośno mówić o tym jak to ich brzydzi
  • Odpowiedz
@Grzolsat: No i ja uważam takich ludzi za idiotów, którzy psują całą ideę stojącą za tym ruchem. Równie dobrze mogę tu teraz wstawić foto kretynów z ONR-u, którzy udają, że wcale nie czerpią z nazizmu i rasistowskich poglądów nacjonalistycznych i napisać, że tutaj widać całą prawicę. Bo to taki sam skrajnie c-----y przykład.
Najgorsze przykłady przebijają się najmocniej i z takiego cherrypicking nic nie wyniknie w dyskusji. Edit: inne foto
j.....e - @Grzolsat: No i ja uważam takich ludzi za idiotów, którzy psują całą ideę s...

źródło: comment_sYj4vyoSglWGloK145d51UgkAzGmOEgK.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Grzolsat: Czy wy serio nie macie w zanadrzu więcej dowodów na obsceniczne zachowanie gejów na paradach? Mam wrażenie że widzę w prawackich postach dot. Tych Obrzydliwych Gejów tak z... 10 fotek w kółko i nic ponadto. Wyjątek potwierdza regułę?
  • Odpowiedz
@justbreathe to jest to o homo i hetero czy zupełnie o czymś innym? Twoja fotka była zupełnie nie trafiona. Ktoś będzie przeciwko homo a ty wrzucisz fotkę nacionalistow lub rasistów? Co ma jedno z drugim wspólnego?
  • Odpowiedz
@justbreathe I w czym problem? @videon wyraził swoją opinię i tyle. Ma prawo nie zgadzać się z polityką Ikei. Tak samo jak Ikea ma prawo wprowadzać tego typu akcje. Nie każdy musi mieć takie poglądy jak Ty.
  • Odpowiedz
@tnds: Wiesz, niektórzy mylą pojęcie tolerancji z akceptacją, tu nawet z uwielbieniem. Popełniłem grzech wyrażając swoją opinię, która nie jest zgodna z jego światopoglądem.
  • Odpowiedz
@Grzolsat: Wpychają do oczu xD Jakbyś był człowiekiem co całe swoje życie słyszy, że jest dziwadłem to też byś demonstrował, chociażby po to, żeby sie przez chwilę poczuć normalny.
  • Odpowiedz
@Grzolsat: Ciekawostka - to zdjęcie było zrobione na folsom fair, czyli imprezie dla ludzi zarówno homo- jaki i heteroseksualnych. Zresztą ulica na której sie odbywa jest w tym czasie zamknięta i osoby zwyczajnie niezainteresowane nie mają do niej dostępu
  • Odpowiedz