Aktywne Wpisy

enten +96

MonazoPL +38
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz

![Banki finansują celebrytów [JDabrowsky], by wmówili nam, że WIBOR jest OK.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e5fda62a41f462d3d2a2ff32ef63747b26a1a407880b9ae48614e322de217488,q80.jpg)

Na tagu wiele razy pojawiały się wpisy o takich słodkościach jak #kofola i #czekolada #studentska , warto się w to zaopatrzyć?
Ja jak byłam przywiozlam se Lentilki ( ͡° ͜ʖ ͡°) i piwa (wtedy jeszcze nieznany w Polsce Kozel)
@damroka17 Bramburky są też u nas - w Kauflandzie o smaku pieprzu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam jak dziki.
@damroka17: Serio tyle? Jak ostatnio kupowałem to kaucja była groszowa.
@Damasweger: Trochę boję się zapytać o cenę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_Ex0BMG4e2shCC4wHaO8m0Hj94dxDRoRL.jpg
Pobierz@Sorry_Yanku polecać Božkova jako wódke czy tuzemak to jak w Polsce polecać O z biedronki jako polską wódkę. Braníka tez polecasz?