Aktywne Wpisy
WielkiNos +112
Zawsze mnie cieszy kiedy ojkofobicznym lewakom fajnopolakom nie udaje się srać na własny kraj, bo istnieją ludzie, którzy mieszkali lub podróżowali po świecie i potrafią docenić to, co mamy w Polsce czyli m. in. bezpieczeństwo, dobra edukację i nieźle funkcjonującą służbę zdrowia, a także inne rzeczy.
Ojkofobów prądem.
#polska #bekazlewactwa #fajnopolactwo #ojkofobia #truestory
Ojkofobów prądem.
#polska #bekazlewactwa #fajnopolactwo #ojkofobia #truestory
Kiedys_Mialem_Fejm +344
Zaważyliście wysyp broniących fliperów na wykopie?
Ciekawi mnie czy to Mariusze co łyknęli piękną gadkę Mentzena, Petru albo Gwiazdowskiego czy może to działanie jakiejś firmy marketingowej?
Fliper to szkodnik. Na rynku nie mają prawa pojawić się tańsze mieszkania bo zaraz wpada fliper z gotówką, wykupuje i zawyża cenę utrzymując koszt mieszkania na wysokim poziomie. Normalny człowiek który chce wziąć kredyt nie ma szans bo zawsze lepiej jest sprzedać za hajs niż się
Ciekawi mnie czy to Mariusze co łyknęli piękną gadkę Mentzena, Petru albo Gwiazdowskiego czy może to działanie jakiejś firmy marketingowej?
Fliper to szkodnik. Na rynku nie mają prawa pojawić się tańsze mieszkania bo zaraz wpada fliper z gotówką, wykupuje i zawyża cenę utrzymując koszt mieszkania na wysokim poziomie. Normalny człowiek który chce wziąć kredyt nie ma szans bo zawsze lepiej jest sprzedać za hajs niż się
#slask #chorzow #rowermiejski