@SanFable jezdzilem tylko w okolicach szpitala na Zdrojach (nie wiem czy dobrze piszę). Jak już po ciemku wracałem to żeby nie znaki to nie wiedziałbym że to rondo xD
@oba-manigger a tak btw. To ciężko jest ogarnąć to żeby jeździć tam tymi rowerami? Będę tam w przyszłym tygodniu parę dni i autem nie za bardzo mi się chce poruszać
@krzy_siek: ja tam lubię te nasze szczecińskie ronda. Często można zobaczyć na nich ludzi, którzy powinni oddać swoje prawo jazdy do urzędu komunikacji.
jezdzilem tylko w okolicach szpitala na Zdrojach (nie wiem czy dobrze piszę). Jak już po ciemku wracałem to żeby nie znaki to nie wiedziałbym że to rondo xD
@krzy_siek: Bo akurat w tym miejscu to takie jest rondo utworzone bez większej przebudowy ulicy. Ale gdzieś tam w planach jest większa przebudowa tego skrzyżowania i wtedy faktycznie miałoby powstać już rondo z prawdziwego zdarzenia.
@BART3q mówiszo tych co zjeżdżają z wewnętrznego pasa? Czy o tych dla których inne niż zewnętrzny nie istnieją? Czu o tych co przy zjezdzie kierunkowskazu nie wrzucą?
@Kerchak
@krzy_siek: Bo akurat w tym miejscu to takie jest rondo utworzone bez większej przebudowy ulicy. Ale gdzieś tam w planach jest większa przebudowa tego skrzyżowania i wtedy faktycznie miałoby powstać już rondo z prawdziwego zdarzenia.