Powiedzcie mi proszę jak dokładnie dziala #icloud - mam na myśli przechowywanie zdjęć w chmurze. Zdjęcia się przesłały, miejsce na telefonie się zwolniło. (Zdjęcia na tel powinny być w niższej rozdzielczości). Potrzebowałem wysłać zdjęcia mailem i miały normalny rozmiar, około 3 mega. Dla mnie spoko, tylko czy one są pobierane w pełnej rozdzielczości z icloud i ida dopiero mailem? A może dziala to jeszcze inaczej?
@miiihau: Zależy, którą opcję masz ustawioną w ustawieniach. Ale generalnie na telefonie masz same miniaturki zdjęć, a jak chcesz obejrzeć zdjęcie czy zrobić z nim cokolwiek innego (wysłać mailem choćby) to dopiero jest pobierane w pełnej rozdzielczości.
@miiihau: dodam tylko, że jakbyś udostępniał dużo zdjęć (przez airdrop lub iMessage), to wtedy zostaną udostępnione i ktoś, z linkiem będzie mógł sobie je pobrać bezpośrednio z chmury
Zmieniły się świnie u koryta i prawie nic się nie zmieni poza tym, że będziemy pro unijni. Gdzie nie gdzie na wsiach do dziś są wymalowane napisy "TUSK ZŁODZIEJ" po ścianach, a na PiS nikt nic nie pisał. #tvpis #sejm
#iphone #apple