Wiadomo, że nie potwierdzone info, że tylko konon tak gadał ale zobaczymy czy w ogóle kogokolwiek interesuje taki temat. Wiem, że wykopki rano zgłaszali zażalenia bezpośrednio do MOPRu i US. Ciekawe co na to media, po aferze z nerko? #kononowicz #patostreamy
@Mariusz_Drugi kiedyś chcieli mu dać karę za bezpodstawne wezwanie policji i się wymigał, jest zadłużony wszędzie i mu to uchodzi, ma komornika i co z tego? Jego państwo nauczyło, że se może roszcic. Ja jestem za takimi meilami i listami. Gość na wszystkich donosi, a sam sobie ma czarne dochody.
@agent_bozy: chodzi o to, że teraz #!$%@? zarabia prawie 7 kafli na miesiąc a np za wodę i tak sradek zapłacił. no gdzie #!$%@? jeszcze za spa w szpitalu mu płacić?
@wloskiolgierd @agent_bozy: warto jeszcze wspomnieć, że patopomocnik RUDY pomaga tej grubej maciorze ominąć problemy z ewentualną egzekucją długów. Pomoc ma rzekomo polegać na tym, że cały zarobek z lajtów idzie na jego konto a on wypłaca pięniądze grubemu świńskiemu ryjowi do ręki. Czy to zorganizowana grupa wyłudzająca świadczenia socjalne i ukrywająca dochód przed skarbówką, komornikiem i innymi urzędami?
#kononowicz #patostreamy
Ja jestem za takimi meilami i listami. Gość na wszystkich donosi, a sam sobie ma czarne dochody.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu