Wpis z mikrobloga

Planuję zakup bardzo wychwalanego lgv30 i z tego co zauważyłem wiele jest na olx chętnych na wymianę uzywanego v30 za iphone7. Na papierze, to lg v30 jest praktycznie we wszystkim lepszy od iphona. Ktoś wytłumaczy mi ten fenomen?

#telefony #lgv30 #iphone #olx
  • 9
  • Odpowiedz
@Leemof: iPhone7 jest szybszy bez względu na to co mówią cyferki przy podzespołach i nagrywa ładniejsze filmy i lepiej stabilizuje, ale do tego nie ma co oglądać porównań na YT, które preferują ostrzone i nasycone przez telefon nagrania. Ma chyba znacznie lepszą kamerę z przodu.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Leemof: niektórzy po prostu wolą IOS od androida, poza tym iPhone jest mniejszy a co za tym idzie dla wielu osób wygodniejszy, działa tak samo szybko a może nawet szybciej no i zdjęcia robi dalej całkiem nieźle.
Sam planuję zakup LG w najbliższym czasie, ale rozumiem że niektórzy mogą od niego woleć iPhona
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@sm_m: nie no pełna zgoda, jak ktoś ma do wydania 1800-2000 to wybór spory, ale na olx mozna znaleźć v30 z gwarancją za około 1000 złotych, trudno to jednak przebić :)
  • Odpowiedz
V30 kosztowal półtora roku temu 4k( ͡° ͜ʖ ͡°)Dzisiaj nowy 1300zl, lub używany 1000zl jak mati napisal bo są już nowe i troche lepsze za 4k. Ma fajny aparat i muzyka czyli to co dla mnie najwazniejsze. Nie potrzebuje nic lepszego
  • Odpowiedz