Aktywne Wpisy

stormi +51
ocencie moja dupe, kazda ocena ponizej 10 dostaje bana
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dzikiwonsz21 +3
Szukam samochodu tak do 10tys zł (to tylko na samochód, na pierwsze naprawy jakieś 2-3tys), moje wymagania to:
- tempomat
- podgrzewane siedzenia
- skórzana jasna tapicerka
- trwały mało awaryjny silnik, ale też żeby miał trochę mocy, a nie 15sekund do setki
- automatyczna klimatyzacja
Słucham państwa, co polecacie?
Z tego co zdążyłem przejrzeć rynek, to w oko wpadło mi kilka modeli:
- skoda superb 1
- rover 75
- jaguar
- tempomat
- podgrzewane siedzenia
- skórzana jasna tapicerka
- trwały mało awaryjny silnik, ale też żeby miał trochę mocy, a nie 15sekund do setki
- automatyczna klimatyzacja
Słucham państwa, co polecacie?
Z tego co zdążyłem przejrzeć rynek, to w oko wpadło mi kilka modeli:
- skoda superb 1
- rover 75
- jaguar

Przed chwilą ktoś mnie poinformował że na stronie www.dopy.pl jest tam mój Nick z wykopu.
Ten koleś jakiś ponad miesiąc temu podpisał to pudełko i mi to wyslał w prywatnych żeby uwiarygodnić że to posiada, co najlepsze miał czelność umieścić to na tej stronie dopy.com zapewne żeby w razie czego zrzucić odpowiedzialność na mnie. Radzę na niego uważać z tego co słyszałem oszukał dużo ludzi zresztą działa też on pod innym Nickiem @Aquafresh
http://www.wykop.pl/artykul/4440037/oszust-pszczelarz-na-wykopie/
Także co złego to nie ja i nie do mnie pozdro mirki, a tobie szmato tfu na ryj wszystko jest do czasu i na każdego cfaniaka znajdzie się większy cwaniak. karma wróci ( ͡º ͜ʖ͡º)
#narkotyki
#benzodiazepiny
#narkotykizawszespoko
#oszukujo
źródło: comment_lqlEKqncnCcu7FtPY9XoSS197ETXyfo3.jpg
Pobierzźródło: comment_YZjTRJLY6YQE4sRqkMCUV9o9Esz8wkxH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@dinksenprond Ja nie chciałem od niego xanów wziąść i chciał żebym mu przelał 100 zł za kontakt swojego źródła na to xD no jakaś gimba ostatnia
To ćpun z chorobą psychiczną co ma 2 lewe rączki do pracy i szuka zarobku na naiwnych
@Bazingaqq Ja mu nic nie przesyłałem to nie mam, bodajże podawał coś ale skasował swoje rozmowy i nie mam nic. Odsyłam do @kuba-jikj bo on ponoć wie coś więcej
ziew