Aktywne Wpisy
Wiecie co to pacjento? To jakaś nowa forma? Dziś zobaczone u lekarza, na NFZ xd
pyroxar +32
Wziąłem kalkulator do ręki i jestem w ciężkim szoku: żeby móc dorobić się domu o powierzchni 250m, ziemię - muszę mieć 2,5 mln(nie mam ziemii). Obecnie, musiałbym na to pracować 40 lat, i odkładać wszystko co zarobię praktycznie. Nie jeść, nie mieć domu, nie mieć nic. Jeśli chcę żyć na obecnym poziomie, to oszczędzę do końca życia 500 tysięcy złotych max.
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
#got
@KwadratowyPomidor2 chociaż mi się wydaje że Arya będzie chciała zabić Danerys ale się nie uda i Jon żeby zapobiec śmierci Arii, lub z rozpaczy przebije ja mieczem który zapłonie i (co w sumie będzie #!$%@?) wszyscy uklekna.
@CzarneChmury: na wsi x zł z kilometr jak taxi. robiłem #trollpizza zajrzyj i gościu mówił że chcieli od niego kase ok 30zł za dowóz pomimo tego że zapłaciłem xDDD
a np w takim UKeju w miasteczkach to taxi rozwozi jedzenie często xD
@CzarneChmury: no a kto ci zawiezie jedzenie na wieś za friko... są małe miasteczka obok wsie i słusznie chyba od kilometra liczą sobie. jak zamawiasz jedzenie za 200 ziko to dowóz 30zł nie jest taki zły. a jak chcesz zamówić jedną pizze na wieś to hmm nie ma lekko
@CzarneChmury: no tak. ale ty napisałeś/aś:
albo lepiej, wyślesz mi kasę na guseppe
albo ja ci wyślę kasę na pizze, to już w ogóle będzie super
@CzarneChmury: no to masz spoko okolice rzuć na mapie kostką w dowolnym kierunku i jak wypadnie mniej niż 2 to pewnie #!$%@? i liczą ileś zł/km na dowóz ( ͡° ͜ʖ ͡°) przerabiałem to w #trollpizza są "zadpupia" i prawdziwe zadupia. Polska
@ArturoMaran: to na pewno. a potem jon ją #!$%@?. arya zrobiła fast travel i jest w winterfell
@KwadratowyPomidor2
Komentarz usunięty przez autora